ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Η Σκιάθος σε δισέλιδο αφιέρωμα στο περιοδικό FOUR

η-σκιάθος-σε-δισέλιδο-αφιέρωμα-στο-περ-929377

Σημαντική προβολή ως ταξιδιωτικού προορισμού για το νησί της Σκιάθου στο περιοδικό FOUR

Το πολυβραβευμένο food & lifestyle περιοδικό FOUR απευθύνεται σε εξαιρετικά υψηλού εισοδηματικού επιπέδου κοινό, μέσου ετήσιου εισοδήματος 1,5 δις $, (UHNW – Ultra High Net Worth Individuals) παγκοσμίως. Κυκλοφορεί σε δύο (2) εκδόσεις, την International και την UAE. Φέτος γιορτάζει την 10ετή παρουσία του στον χώρο των πολυτελών εκδόσεων.

Εστιασμένο στη διεθνή αγορά, το περιοδικό FOUR στοχεύει να προσεγγίσει αναγνώστες υψηλού οικονομικού επιπέδου. Διανέμεται σε ιδιωτικές αεροπορικές εταιρείες τζετ, όπως τις NetJets και Royal Jets, και πολλές από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου, όπως η Qatar και η British Airways, που διανέμουν το περιοδικό στους επιβάτες της πρώτης θέσης. Το περιοδικό FOUR διανέμεται επίσης στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Armani, Bulgari, Kempinski, Cheval Blanc, Palazzo Versace, καθώς και σε εστιατόρια, επιχειρηματικά σαλόνια, σπα, κλαμπ γκολφ και ιδιωτικές κατοικίες.

Κάθε έκδοση του FOUR διακρίνεται σε τέσσερις θεματικές ενότητες, με θεματολογία σε lifestyle, υψηλή γαστρονομία, ταξίδια και ακίνητη περιουσία και design. Συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο διακεκριμένους συγγραφείς γαστρονομίας και οίνου στον κόσμο, καθώς και με μερικούς από τους κορυφαίους φωτογράφους γαστρονομίας, ταξιδιωτικούς συγγραφείς και σχεδιαστές που βρίσκονται στην κορυφή της καριέρας τους. Εκδίδεται κάθε 2 μήνες με 20.000 αντίτυπα κυκλοφορίας για την έκδοση UAE και 60.000 αντίτυπα για την International έκδοση και συνολικό ετήσιο τιράζ 480.000 αντίτυπα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου