ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ενημερωτικές δράσεις για τις εξαρτήσεις

ενημερωτικές-δράσεις-για-τις-εξαρτήσ-925158

Από σήμερα, Κυριακή, στη Σκόπελο από την κινητή μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Δράσεις ενημέρωσης για τις νόμιμες και παράνομες εξαρτήσεις θα πραγματοποιήσει η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, από σήμερα, Κυριακή 19 έως και την Τετάρτη 22 Μαρτίου, στη Σκόπελο, με την υποστήριξη του δήμου.

Αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις ενημέρωσης στη σχολική κοινότητα (στην πόλη της Σκοπέλου και στη Γλώσσα Σκοπέλου), ανοιχτή συζήτηση για την πρόληψη των εξαρτήσεων την Κυριακή, στις 18:00, στην αίθουσα «Ορφέας» με θέμα «Η Οικογένεια ως Φορέας Πρόληψης», καθώς και συναντήσεις δικτύωσης με φορείς της πόλης.

Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με το προσωπικό της Μονάδας, σε προστατευμένο χώρο, κατόπιν ραντεβού (τηλέφωνο επικοινωνίας με το προσωπικό της Κινητής Μονάδας: 6944916724, από Δευτέρα έως Παρασκευή).

Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας ανήκει στο δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) και συγκεκριμένα στο θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και έχει έδρα τη Λάρισα. Απευθύνεται σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξάρτησης από νόμιμες ή παράνομες ουσίες, στις οικογένειές τους, αλλά και σε ανθρώπους που επιθυμούν να ενημερωθούν για τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Ολες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, χωρίς λίστες αναμονής, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου