ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δυναμική παρουσία του Skiathos Palace Hotel στη διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ 2021

δυναμική-παρουσία-του-skiathos-palace-hotel-στη-διεθνή-674769

Το Ξενοδοχείο Skiathos Palace, με συνεχή παρουσία σε όλες τις σημαντικές διοργανώσεις της τουριστικής αγοράς, συμμετέχει στη Διεθνή Διαδικτυακή Τουριστική Έκθεση ITB Berlin – NOW 2021 (Virtual) από τις 9 έως τις 12 Μαρτίου 2021. Το ξενοδοχείο συμμετέχει στην έκθεση, ως συνεκθέτης στο εικονικό περίπτερo του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

H Διεθνής Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ Berlin, που είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη τουριστική Έκθεση στον κόσμο, διεξάγεται φέτος για πρώτη φορά σε πλήρες ψηφιακό περιβάλλον και όχι με φυσική παρουσία, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, εξαιτίας των συνθηκών που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, μέσω της προσαρμοσμένης ψηφιακής πλατφόρμας και του εικονικού περιπτέρου του Skiathos Palace, οι εκπρόσωποι του ξενοδοχείου θα πραγματοποιήσουν σημαντικές συναντήσεις με συνεργάτες και επαγγελματίες του τουρισμού, δίνοντας τη δυνατότητα παρουσίασης, προώθησης και προβολής του Skiathos Palace και του νησιού της Σκιάθου γενικότερα στο διεθνές κοινό.

www.skiathos-palace.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου