ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Νέος σχεδιασμός τη φετινή σεζόν από το Skiathos Palace

νέος-σχεδιασμός-τη-φετινή-σεζόν-από-το-s-98431

Αρχές Ιουλίου με υψηλές προδιαγραφές υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες το εμβληματικό ξενοδοχείο της Σκιάθου

Με πλήρες επιχειρησιακό σχέδιο ετοιμάζεται να λειτουργήσει στις αρχές Ιουλίου το εμβληματικό ξενοδοχείο Skiathos Palace, κατόπιν των κυβερνητικών εξαγγελιών, αντιμετωπίζοντας τη νέα πραγματικότητα με θετική προοπτική.

Οι αδελφοί Δερβένη τονίζουν: «H σημερινή πολύ δύσκολη κατάσταση μας προβληματίζει έντονα, γιατί είναι κάτι πρωτόγνωρο, αλλά έχουμε αποδείξει ως επιχειρηματίες ότι στα δύσκολα χρόνια της κρίσης είχαμε προσαρμοστικότητα στις αλλαγές, με οργανωμένη και πειθαρχημένη προσέγγιση και την αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουμε. Η εξαιρετική εικόνα της χώρας μας ως προς τη διαχείριση της πανδημίας είναι μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα για την επανεκκίνηση της τουριστικής οικονομίας. Από τη μεριά μας, για να προσφέρουμε σιγουριά και ασφάλεια στους πελάτες, αλλά και στους εργαζομένους μας, έχουμε καταρτίσει λεπτομερές σχέδιο δράσης, με προδιαγραφές και διαδικασίες για την τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας.

Παρ’ όλες τις δυσκολίες του εγχειρήματος, είμαστε θετικοί και αναζητούμε δημιουργικούς τρόπους για να διατηρήσουμε την επιχείρησή μας. Εξετάζουμε, λοιπόν, πολύ πιο προσανατολισμένη στις υπηρεσίες εμπειρία για τους πελάτες. Μια εμπειρία που θα επεκταθεί περισσότερο από τη φιλοξενία».

«Το Skiathos Palace, από τα πιο γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία των Β. Σποράδων, με αναβαθμισμένο προφίλ, σας προσκαλεί να βιώσετε νέα εμπειρία άνεσης και φιλοξενίας, που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη.

Το ολοκληρωμένο προληπτικό σύστημα θα λειτουργεί σαν καθημερινή ασπίδα για την υγεία και ασφάλεια όλων. Σε συνεργασία με τους υγειονομικούς συνεργάτες μας, δημιουργούμε ένα δίχτυ ασφαλείας σχεδιασμένο σύμφωνα με τα νέα επιστημονικά και τεχνικά δεδομένα που διαμορφώνονται από τους εθνικούς και διεθνείς φορείς.

Με συγκεκριμένο πλάνο για πιο εντατικούς και στοχευμένους καθαρισμούς και απολυμάνσεις σε δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους, με υλοποίηση και πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων σε όλους τους χώρους εστίασης, πιο εκπαιδευμένο προσωπικό και πιο ενημερωμένη διοίκηση, το Skiathos Palace θα κερδίσει το στοίχημα της επιστροφής στη λειτουργία και θα ξανακοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

Ο Αρης Δερβένης τονίζει επίσης: «Εχουμε τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσουμε προσωρινά τη λειτουργία μας. Με την πεποίθηση ότι μας περιμένουν καλύτερες μέρες, δουλεύουμε με τους συνεργάτες μας για ένα καλύτερο αύριο. Χριστός Ανέστη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου