ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Νέα διάκριση για το Skiathos Palace

νέα-διάκριση-για-το-skiathos-palace-540757

Ασφάλεια πέντε αστέρων προσφέρει το εμβληματικό ξενοδοχείο της Σκιάθου

Με επιτυχία διεξήχθη στο Ξενοδοχείο Skiathos Palace ο πρώτος επιτόπιος έλεγχος από επιθεωρητές της TÜV Austria Hellas, ο οποίος κατέληξε στην λήψη του πιστοποιητικού covid shield για δεύτερη συνεχή χρονιά. O έλεγχος αφορούσε την διαπίστωση εφαρμογής των απαιτήσεων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, και όλων των μέτρων πρόληψης που αυτά περιλαμβάνουν, για την πρόληψη της μετάδοσης και διασποράς του νέου κορoνοϊού SARS-CoV-2.

Επίσης, ένας προκαταρκτικός επιτόπιος έλεγχος από επιθεωρητές της TÜV Austria Hellas διεξήχθη και στις εγκαταστάσεις του έτερου ξενοδοχείου του Τουριστικού Ομίλου Σποράδων της οικογένειας Δερβένη «Αλκυών», όπου κι εκεί διαπιστώθηκε η πλήρης εφαρμογή του νέου υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Επιπλέον, στο πλαίσιο ελέγχων για την τήρηση των Εθνικών Υγειονομικών Πρωτοκόλλων σε τουριστικές επιχειρήσεις από κλιμάκιο επιθεωρητών της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού (Π.Υ.Τ.) Θεσσαλίας, το ξενοδοχείο Skiathos Palace έλαβε για ακόμη μία χρονιά συγχαρητήρια επιστολή, καθώς διαπιστώθηκε η πλήρης και ακέραιη εφαρμογή του συνόλου των κριτηρίων όχι μόνον των υποχρεωτικών αλλά και σχεδόν του συνόλου των προαιρετικών.

Η επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρει: «Εν μέσω της τρέχουσας -και ιδιαίτερα απαιτητικής για την Ελληνική τουριστική οικονομία- συγκυρίας, η ευρεθείσα την 17.06.2021 εικόνα της μονάδας σας, καθώς και του συνόλου του προσωπικού της, ενδυναμώνει την τουριστική ταυτότητα της Σκιάθου, με ιδιαίτερα θετικά διαπιστευτήρια».

Για άλλη μια χρονιά ο Τουριστικός Ομιλος Σποράδων, ανταποκρινόμενος στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της εμφάνισης και της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού COVID-19, με συνέπεια και ευθύνη έναντι της ασφάλειας και της υγείας των εργαζομένων και των πελατών του, έχει πλήρως εναρμονίσει την λειτουργία του με τα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα, τόσο στα τουριστικά καταλύματα όσο και στα καταστήματα μαζικής εστίασης που διαχειρίζεται, με στόχο να προσφέρει στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του ξέγνοιαστες και απόλυτα ασφαλείς διακοπές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου