ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ενημερωτική δράση στην Αλόννησο

ενημερωτική-δράση-στην-αλόννησο-335140

Μέλη της κινητής μονάδας ψυχικής υγείας επισκέφτηκαν το νησί

Στην Αλόννησο βρέθηκε η κινητή μονάδα ψυχικής υγείας της Διόδου, στο πλαίσιο δραστηριότητας που υλοποιήθηκε πρόσφατα, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας.

Συγκεκριμένα, η ενημερωτική δράση που πραγματοποιήθηκε στο νησί, περιελάμβανε ομιλία με θέμα «Εντάσεις στην οικογένεια», στο αμφιθέατρο του Δήμου Αλοννήσου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της μονάδας, εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον δήμαρχο Αλοννήσου Πέτρο Βαφίνη, τον αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Δημήτρη Σκιάνη, καθώς και το προσωπικό του Κέντρο Κοινότητας Αλοννήσου. «Η έμπρακτη στήριξή σας είναι ιδιαίτερα πολύτιμη στην προσπάθεια μας να συνεχίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε ανθρώπους που είναι αποκλεισμένοι από σχετικές δομές», σημειώνουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους, τα μέλη της επιστημονικής ομάδας που επισκέφτηκε το νησί.

Υπενθυμίζεται ότι η κινητή μονάδα Μαγνησίας για την ψυχική υγεία, δομή της Διόδου ΑμΚΕ, συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020 μέσω της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου