ΑΛΜΥΡΟΣ

Στην Ευξεινούπολη ο «Χριστόδουλος Ξηρός»

στην-ευξεινούπολη-ο-χριστόδουλος-ξη-667771

Την Ευξεινούπολη «επισκέπτεται» ο Χριστόδουλος Ξηρός. Ο «Μανώλης της 17Ν» θα «συνοδεύει» ένα από τα δέκα άρματα της κεντρικής καρναβαλικής εκδήλωσης την Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου.

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την κεντρική εκδήλωση του καρναβαλιού στην Ευξεινούπολη, την Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου.

Με θέματα εμπνευσμένα από την επικαιρότητα, οι καρναβαλιστές και φέτος όπως και κάθε χρόνο θα σατιρίσουν γεγονότα προκαλώντας ανεξάντλητο γέλιο.

Το καρναβάλι σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης, θα πραγματοποιηθεί στον κεντρικό δρόμο στις 2 το μεσημέρι.

Θα περιλαμβάνει δέκα άρματα που θα συνοδεύουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία καρναβαλιστές, ενώ στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος και πολλοί μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι γονείς τους.

Τα θέματά τους θα είναι πρωτότυπα και όπως πάντα θα σατιρίζουν γεγονότα των ημερών.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευξεινούπολης που πρωταγωνιστεί στη διοργάνωση, έδωσε την πρώτη γεύση της Αποκριάς χθες Σάββατο, ενώ μέχρι την κεντρική εκδήλωση, την Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου, οργανώνει και την πραγματοποίηση χορού.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικος χορός στις 9 το βράδυ στο Κτήμα Παπαθανασίου Τιμπλαλέξη, επίσης με τη συμμετοχή Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αλμυρού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου