ΑΛΜΥΡΟΣ

Αγωνιστικό «παρών» δίνει ο Αλμυρός

αγωνιστικό-παρών-δίνει-ο-αλμυρός-667628

Συνέχεια στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις δίνει σήμερα η Πρωτοβουλία Πολιτών Μαγνησίας

Κάλεσμα για δυναμικό παρών στη σημερινή συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα στην κεντρική Πλατεία Αλμυρού κατά των μέτρων λιτότητας με αφορμή την Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης απευθύνει η Πρωτοβουλία Πολιτών Μαγνησίας.

Οπως σημειώνει σε ανακοίνωση, ο ελληνικός λαός έστειλε παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής, με αυθόρμητες μαζικές αγωνιστικές συγκεντρώσεις την Τετάρτη ταυτόχρονα με την πρώτη διαπραγμάτευση του ελληνικού ζητήματος στο έκτακτο Eurogroup.

Αναλυτικά η Πρωτοβουλία Πολιτών Μαγνησίας αναφέρει: «Σήμερα Κυριακή πρέπει να συντονίσουμε τη φωνή μας με τις χιλιάδες των πολιτών στις άλλες πόλεις της χώρας και της Ευρώπης, διεκδικώντας μια μεγάλη ανάσα αλλαγής.

Γνωρίζουμε ότι ο δρόμος για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και η πάλη για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας του λαού μας και της εθνικής ανεξαρτησίας δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Ολοι βλέπουμε την σφοδρή επίθεση των Γερμανών και των επιτελείων της Ε.Ε. για να συνεχιστεί η μνημονιακή πολιτική και η επίθεση στα δικαιώματα των εργαζόμενων. Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο.

Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του αλλά και με τους αγώνες του έστειλε ηχηρό μήνυμα, ότι δεν εκβιάζεται και δεν τρομοκρατείται.

Η κυβέρνηση με τις προγραμματικές δηλώσεις, γέμισε τον κόσμο με ελπίδα και αισιοδοξία. Τα μέτρα οικονομικής ανακούφισης (αφορολόγητο στα 12.000 €, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, 13η σύνταξη στους συνταξιούχους κάτω από 700 €, κατώτατος μισθός 751 €, άμεση αποκατάσταση των εργασιακών δικαιωμάτων, προστασία πρώτης κατοικίας κ.α.) πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα.

Η αγωνιστική αφύπνιση και παρέμβαση του λαού στις πολιτικές εξελίξεις βάζει τη σφραγίδα του για την επιτάχυνση βαθιών τομών και αλλαγών που έχει ανάγκη ο τόπος μας, απαιτώντας από την ελληνική κυβέρνηση να μείνει σταθερά προσηλωμένη στην πρόσφατη λαϊκή εντολή που έλαβε.

Ηρθε η ώρα να υψώσουμε το ανάστημά μας, να διαδηλώσουμε για τη δημοκρατία, την εθνική ανεξαρτησία και την αξιοπρέπεια, να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα κατά της λιτότητας και των μνημονίων.

Ηρθε η ώρα να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής» καταλήγει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου