LIFE STYLE

«Ταπί» θα αφήσει ο Στινγκ τα παιδιά του

ταπί-θα-αφήσει-ο-στινγκ-τα-παιδιά-του-450647

Στην αποκάλυψη πως τα παιδιά του δε θα κληρονομήσουν την αξίας 180 εκατομμυρίων λιρών περιουσία του, προχώρησε ο διάσημος τραγουδιστής Στινγκ.

Ο πρώην τραγουδιστής των Police μεγάλωσε σε μια οικογένεια εργατικής τάξης στο Wallsend, προτού γίνει ένας από τους πλουσιότερους μουσικούς της Βρετανίας.

Όμως, σε συνέντευξή του στην «Mail on Sunday» δήλωσε πως έχει πει στα έξι παιδιά του να μην περιμένουν να κληρονομήσουν πολλά χρήματα, γιατί δεν πιστεύει στα ταμεία αρωγής.

Όπως δήλωσε: «Τους είπα ότι δε θα μείνουν πολλά χρήματα γιατί τα ξοδεύουμε. Έχουμε πολλές υποχρεώσεις. Όλα τα έσοδά μας τα ξοδεύουμε και δεν έχουν μείνει πολλά. Θα πρέπει να δουλέψουν. Όλα μου τα παιδιά το γνωρίζουν αυτό και σπάνια με ρωτούν οτιδήποτε, το οποίο φυσικά σέβομαι και εκτιμώ».

Ο τραγουδιστής, που έγινε διάσημος στα τέλη της δεκαετίας του ’70 με το συγκρότημα Police και στη συνέχεια προχώρησε σε μια εξαιρετικά επιτυχημένη σόλο καριέρα, έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Είναι ο ένατος πλουσιότερος μουσικός στη Βρετανία και την Ιρλανδία, σύμφωνα με τη λίστα 2013 Sunday Time Rich List, πίσω από σταρ όπως ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ και ο Σερ Έλτον Τζον. Παρά τα πλούτη του, ο Στινγκ δήλωσε πως αγωνίζεται να πληρώσει τα πάνω από 100 άτομα που έχει στη μισθοδοσία του.

Πρόσφατα, μάλιστα, έβαλε πωλητήριο στο σπίτι του που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, για 15 εκατομμύρια λίρες. Ο τραγουδιστής δήλωσε πως το σπίτι του είναι «πολύ μεγάλο» από τη στιγμή που τα παιδιά του μεγάλωσαν και δε μένουν πλέον εκεί, αλλά επιμένει πως η κίνησή του αυτή δε σημαίνει ότι εγκαταλείπει την Αγγλία για πάντα. Όπως δήλωσε: Δεν φεύγουμε. Αγαπώ την Αγγλία. Είμαι ακόμη Άγγλος».

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου