LIFE STYLE

Παρέα με φίδια κοιμάται η 13χρονη κόρη του Γουίλ Σμιθ

παρέα-με-φίδια-κοιμάται-η-13χρονη-κόρη-τ-453307

«Εμμονή» με τα ερπετά έχει η 13χρονη κόρη του Γουίλ Σμιθ, Γουίλοου, σε τέτοιο βαθμό που έχει για κατοικίδια 10 φίδια και μάλιστα κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο με αυτά, ενώ τα «αγκαλιάζει» κιόλας στο κρεβάτι της.

Σύμφωνα με το USWeekly, «10 από τα φίδια κοιμούνται στο δωμάτιό της και ορισμένα εξ αυτών δεν είναι σε κλουβιά!». Η ίδια πηγή αποκαλύπτει επίσης πως και ο 15χρονος αδερφός της, Τζέιντεν είναι εξίσου ερωτευμένος με τα ερπετά, τα οποία χαρακτηρίζει ως «φίλες». «Τα φίδια γλιστρούν στο κρεβάτι του και τυλίγονται γύρω του» αναφέρει το αμερικάνικο περιοδικό.

Σύμφωνα με το άρθρο, η 13χρονη Γουίλοου πήρε το πρώτο της βόα το 2008, όταν ήταν επτά ετών. Το θηλυκό φίδι, με το όνομα Beauty, έγινε αμέσως αγαπητό από όλη την οικογένεια, με τη μαμά Τζάντα να δηλώνει πως ο βόας την βοήθησε να ξεπεράσει το φόβο της για τα φίδια.

«Πάντα αγαπούσα τα φίδια, αλλά τα φοβόμουν» είχε εξηγήσει στο περιοδικό Redbook το 2013. «Αλλά η Γουίλοου ήθελε οπωσδήποτε ένα για κατοικίδιο. Από τότε το έχω ερωτευτεί. Μάλιστα της είπα πως μου έκανε μια μεγάλη χάρη βοηθώντας με να ξεπεράσω το φόβο μου».

Την ίδια άποψη εκφράζει και ο διάσημος ηθοποιός Γουίλ Σμιθ που φοβάται τα ποντίκια – την κύρια πηγή τροφής τους.

Αν και δεν είναι γνωστό τι είδους είναι τα υπόλοιπα φίδια της οικογένειας, η μέση ηλικία ενός βόα είναι 20-25 μέτρα, ε3νώ φτάνουν μέχρι και τα 10 μέτρα σε μήκος.

Φυσικά, η απόφαση του Γουίλ και της συζύγου του Τζάντα, να επιτρέψουν στην κόρη τους να διατηρεί τόσα ερπετά ως κατοικίδια ζώα – και ιδίως στην κρεβατοκάμαρά της – θα μπορούσε να θεωρηθεί ως άλλη μία αιτία ανησυχίας, μετά το σάλο που είχε προκληθεί τον περασμένο μήνα, από τη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η 13χρονη που την εικόνιζε παρέα με έναν ενήλικο ημίγυμνο φίλο της στο κρεβάτι.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου