LIFE STYLE

Από τα χέρια της Ζιζέλ το τρόπαιο του Μουντιάλ

από-τα-χέρια-της-ζιζέλ-το-τρόπαιο-του-μο-459253

Την απόφαση να είναι η Ζιζέλ, το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία, εκείνη που θα απονείμει το κύπελλο στον νικητή του Μουντιάλ και όχι η πρόεδρος Ντίλμα Ρούσεφ πήρε η FIFA, μετά το έντονο κύμα δυσαρέσκειας που δέχεται η πρώτη κυρία της χώρας.

Οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας πρότειναν στην πανέμορφη Βραζιλιάνα να εκπροσωπήσει τη χώρα της στην τελετή λήξης της διοργάνωσης, στις 13 Ιουλίου, κι εκείνη έκανε δεκτή την πρότασή τους.

Όπως αναφέρει η Boston Globe, οι υπεύθυνοι της FΙFA αλλά και το επιτελείο της προέδρου Ρούσεφ κατέληξαν πως θα ήταν προτιμότερο η τελετή να εκπροσωπηθεί με ένα πρόσωπο ταυτισμένο με τη Βραζιλία και «δημοφιλές σε όλους». Την είδηση αναπαρήγαγαν πολλά αμερικανικά μέσα, δεδομένου πως το σούπερμοντελ μοιράζει πλέον τον χρόνο της ανάμεσα στην πατρίδα της, τη Βραζιλία και τις ΗΠΑ, όπου ζει με τον σύζυγό της, αστέρα του αμερικανικού φούτμπολ Τομ Μπρέιντι.

Η Boston Globe υπενθυμίζει άλλωστε ότι στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η πρόεδρος Ρούσεφ είχε δεκτή με αποδοκιμασίες από τους Βραζιλιάνους φιλάθλους, εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή τους για το υψηλό κόστος του Μουντιάλ αλλά και την επικείμενη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων από την ίδια χώρα.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου