AROUND THE WEB

Αρκούδα ή μεταμφιεσμένος υπάλληλος; – Ζωολογικός κήπος στην Κίνα αναγκάστηκε να απαντήσει μετά το διχαστικό βίντεο

αρκούδα-ή-μεταμφιεσμένος-υπάλληλος-978147

Ένας ζωολογικός κήπος στην Κίνα αναγκάστηκε να αρνηθεί ότι… η αρκούδα που εμφανίστηκε σε viral βίντεο στα social media ήταν εργαζόμενος με στολή. Ο ζωολογικός κήπος Hangzhou απάντησε στις κατηγορίες με μια σύντομη δήλωση που αναφέρεται ότι η Angela, η μαλαισιανή αρκούδα που φαίνεται να στέκεται όρθια και κοιτάζει τους σαστισμένους επισκέπτες, δεν είναι ένας μεταμφιεσμένος άνθρωπος.

Το βίντεο της αρκούδας τράβηξε την προσοχή καθώς οι θεατές παρατήρησαν τα λεπτά πόδια της και τις πτυχές της γούνας που κάνουν το πλάσμα να φαίνεται σαν να ήταν ένα άτομο που στέκεται με στολή αρκούδας. Η τοπική εφημερίδα Hangzhou Daily αναφέρθηκε στην “αναταραχή” λέγοντας «Λόγω του τρόπου που στέκεται, μερικοί άνθρωποι στο Διαδίκτυο αμφισβητούν αν είναι «πραγματική ή άνθρωποι μεταμφιεσμένοι».

Αυτό ανάγκασε τους φύλακες του ζωολογικού κήπου να σημειώσουν ότι οι αρκούδες από τη Μαλαισία είναι μικρότερες από άλλες αρκούδες και έχουν διαφορετική εμφάνιση — αλλά είναι εξίσου αληθινές.

«Αν κάποιος φορούσε όντως στολή αρκούδας, θα ήταν ξαπλωμένος μέσα σε λίγα λεπτά λόγω της ζέστης», είπε ένας εκπρόσωπος, καθώς οι θερμοκρασίες αυτές τις ημέρες αγγίζουν τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Ένας υπάλληλος που απάντησε στο τηλέφωνο στο ζωολογικό κήπο αρνήθηκε να συζητήσει για τις αρκούδες, αλλά είπε ότι οργανώνονταν επισκέψεις ώστε οι δημοσιογράφοι να δουν τις αρκούδες από κοντά τις επόμενες ημέρες.

Ευανθία Τασσοπούλου

enikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου