ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο Βόλο οι «Αctive Member»

στο-βόλο-οι-αctive-member-285336

Η μακροβιότερη ελληνική rap μπάντα, οι «Αctive Member» θα εμφανιστούν σήμερα Σάββατο 10 Οκτωβρίου στο χώρο του Lab Art στο συγκρότημα Τσαλαπάτα.

Μετά από 23 χρόνια με αξέχαστα τραγούδια, έρρυθμο προβληματισμό σε ρίμες και μεγάλες στιγμές, έρχονται να κλείσουν τον κύκλο τους με μια στάση στο Βόλο. Μαθημένοι από δύσκολους καιρούς και πραγματικά νοήματα, μας προσκαλούν επίκαιροι όσο ποτέ σε ένα αντάμωμα που θα μείνει στην ιστορία.

Πρόκειται για την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους με την αρχική σύνθεση αποτελούμενη από το BD Foxmoor και τη Sadahzinia και το πολυπληθές κοινό τους.

Στη διάρκεια της άνοιξης, οι Active Member ανακοίνωσαν με μεγάλη συγκίνηση το τέλος του γκρουπ αυτού και την αρχή ενός νέου κύκλου δημιουργίας. Αλλωστε η δημιουργικότητα ποτέ δεν έλειψε στη γωνιά του lowbap κόσμου τους.

Ηδη ξεκίνησαν μια σειρά συναυλιών περνώντας από όσο περισσότερα μέρη με φίλους είναι δυνατόν, αποχαιρετώντας και τραγουδώντας δυνατά τα τραγούδια τους και φτιάχνοντας όπως πάντα την πιο μεγάλη αγκαλιά.

Συναυλίες, στίχοι, δισκογραφία, ντοκιμαντέρ, τραγούδια για θέατρο, παραστάσεις, βιβλία, αρθρογραφία, ηχητικοί πειραματισμοί, ανοικτές συζητήσεις και η λίστα δεν έχει τέλος, για το συγκρότημα αυτό από το Πέραμα που με αγάπη που δεν στερεύει και συνεπή δουλειά έχει στήσει έναν ολόκληρο μουσικό κόσμο, με λέξεις και λούπες που πλέον χτυπούν συγχρόνως με τις καρδιές όσων τις άκουσαν και ταξίδεψαν μαζί τους. Το φθινόπωρο αυτής της χρονιάς, θα κλείσει ουσιαστικά μια πορεία τόσων χρόνων στην ελληνική δισκογραφία, και στην μουσική γενικότερα.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30. Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ στην προπώληση για περιορισμένο αριθμό και 12 ευρώ στο ταμείο.

Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα: Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου, Seven Spots, DaShop, Δημητριάδος 229, Illusion store, Τ. Οικονομάκη 51Β. Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876 καθώς και σε όλα τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven σε όλη την Ελλάδα. Τα τηλέφωνα κρατήσεων είναι 2421 40 3454, 10:00-14:00,17:00-21:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου