ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ροκ φεστιβάλ στο Lab art

ροκ-φεστιβάλ-στο-lab-art-203134

Γνωστά συγκροτήματα θα εμφανιστούν απόψε στη μουσική σκηνή του Βόλου

To Golden R festival θα φιλοξενηθεί σήμερα Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στη μουσική σκηνή Lab art που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα. Το Golden R. Festival έχει ταυτιστεί με την πόλη του Βόλου από το 2002 οπότε άνοιξε τις πύλες του, μέχρι σήμερα. Καλεσμένοι οι Septic Flesh στην πρώτη εμφάνισή τους σε βολιώτικο έδαφος μετά από χρόνια.

Απόψε θα εμφανιστούν οι SepticFlesh (Αθήνα), Enemy of Reality (Αθήνα), Womb of Maggots (Αθήνα), Hidden in the Basement (Λάρισα), Sons of Hogs (Βόλος).

Τρία χρόνια πέρασαν από την τελευταία εμφάνιση των SepticFlesh μπροστά στο ντόπιο κοινό. Απόψε το συγκρότημα θα εμφανιστεί στο Βόλο, έχοντας επιστρέψει από μια διετή παγκόσμια περιοδεία, στην οποία παρουσίασαν με επιτυχία το τελευταίο τους album «Τitan», το τρίτο με την συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας της Πράγας.

Mαζί τους οι Enemy of Reality, το συγκρότημα με την φωνή της σοπράνο Ηλιάνας Τσακιράκη, που τους τελευταίους μήνες σαρώνει τα ευρωπαϊκά venue, ομοίως με τους επίσης Αθηναίους Womb of Maggots, οι οποίοι επαναδραστηριοποιούνται τους τελευταίους μήνες.

Οι Hidden in the Basement, από τη Λάρισα και οι Βολιώτες Sons of Hogs, αποτελούν την ελπίδα στις σκηνές που εκπροσωπούν.

Ώρα έναρξης 20:00.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 10 ευρώ (προπώληση), 12 ευρώ (ταμείο).

Τα σημεία προπώλησης είναι Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου, Seven Spots, Tender Bar, Ογλ 35, Illusion store, Τ. Οικονομάκη 51Β. Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876 καθώς και σε όλα τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven σε όλη την Ελλάδα.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421 40 3454.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου