ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία του Βολιώτη Λεωνίδα Καγιάφα

συναυλία-του-βολιώτη-λεωνίδα-καγιάφα-12881

Ο βολιώτης δημιουργός Λεωνίδας Καγιάφας επιστρέφει στην γενέτειρά του, προκειμένου να παρουσιάσει αύριο Σάββατο 15 Νοεμβρίου στο Lab Art στο Βόλο, την πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά του, με τίτλο «Αληθινά».

Ο νεαρός καλλιτέχνης μετά την πετυχημένη σειρά εμφανίσεων στην πρωτεύουσα και άλλες πόλεις, ανοίγει τα φτερά και καταλαμβάνει μαζί με την μπάντα του τη σκηνή του χώρου τεχνών Lab Art για να ερμηνεύσει ένα σύνολο επιλεγμένων μελωδιών από «Κίτρινα ποδήλατα» και Χρήστο Δάντη μέχρι Aerosmith και Muse στην παρθενική του επίσημη εμφάνιση.

Φυσικά δεν θα παραληφθούν και τα νέα τραγούδια του δίσκου του, που χαρακτηρίζονται κυρίως από pop/rock στοιχεία με ενέργεια, αλλά και ευαίσθητες μπαλάντες.

Γεννημένος στο Βόλο, ο Λεωνίδας Καγιάφας έχει συνεργαστεί ως μέλος της Ορχήστρας «Εστουδιαντίνα» Νέας Ιωνίας με μεγάλους και αξιόλογους καλλιτέχνες του χώρου όπως τον Γιώργο Νταλάρα, τον Χρήστο Θηβαίο, την Νίνα Λοτσάρη, την Γλυκερία, τον Δημήτρη Μπάση, την Γιώτα Νέγκα, την Μάρθα Φριτζιλα, τον Ζαχαρία Καρούνη, την Χαρά Κεφαλά κ.α. παίζοντας στο Ηρώδειο καθώς και σε θέατρα και συναυλιακούς χώρους σε όλη τη Ελλάδα.

Τα τελευταία τρία χρόνια έχει στραφεί στη φωνητική και τη σύνθεση κομματιών. Έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας, παίζει αρκετά όργανα μεταξύ άλλων πιάνο, κιθάρα, μαντολίνο, ούτι, λαούτο και μπουζούκι/τζουρά, έχει κυκλοφορήσει τρία προσωπικά singlesκαι την άνοιξη πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση «Αληκτώ» στο θέατρο «Ρένα Βλαχοπούλου» όπου υπέγραψε τη μουσική της παράστασης και έπαιξε κι ένα ρόλο ως ηθοποιός.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00.

Η τιμή εισόδου είναι 7 ευρώ (προπώληση και ταμείο), ενώ το τηλέφωνο για κρατήσεις είναι 2421 40 3454.

Προπώληση πραγματοποιείται στα καταστήματα: Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου, Seven Spots (επί των οδών Καρτάλη, Πολυμέρη & Ευαγγελιστρίας), Elefantascoffeebar, Τ. Οικονομάκη 70Α.

Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876 καθώς και σε όλα τα καταστήματα Public, Seven spots, Παπασωτηρίου σε όλη την Ελλάδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου