ΕΞΟΔΟΣ

Στο Βόλο ο Σίβερτ Χόγιεμ

στο-βόλο-ο-σίβερτ-χόγιεμ-90863

Ο διάσημος καλλιτέχνης θα εμφανιστεί αύριο στην περιοχή μας

Περιοδεία πραγματοποιεί ο αγαπημένος του Ελληνικού κοινού Σίβερτ Χόγιεμ, ο οποίος θα εμφανιστεί για πρώτη φορά, αύριο Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, στο Lab Art, που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα στο Βόλο.

Από το Στόκμαρκνες της Νορβηγίας ορμώμενος ο Χόγιεμ και με επιρροές από το σκανδιναβικό ’90s black metal μέχρι το kraut rock και τη γαλλική pop, δεν επαναπαύθηκε στις δάφνες των Madrugada. Αντίθετα μέσα από μια σειρά καταπληκτικών προσωπικών δίσκων ανάγκασε μουσικό τύπο και fans να υποκλιθούν εκ νέου στο ταλέντο του. Οι sold out εμφανίσεις που έχει δώσει δε στην Ελλάδα είτε με τους Madrugada είτε ως solo καλλιτέχνης, μνημονεύονται ακόμη από τους τυχερούς που τις παρακολούθησαν.

Με το ολοκαίνουριο «Endless Love» στις μουσικές του αποσκευές, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα συναντήσει τους πολυάριθμους φίλους του από το Βόλο, σε ένα σόου γεμάτο εκπλήξεις. «Το «Endless Love» δε μιλά για τη ρομαντική αγάπη. Τα περισσότερα κομμάτια παρουσιάζουν την αγάπη ενός άνδρα που πλησιάζει τα 40, που μόλις έχει αποκτήσει το πρώτο του παιδί. Όλοι οι δρόμοι που κάποτε φαινόταν ανοιχτοί, δεν είναι πλέον. «Το έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα» είναι ο επίλογος μόνο στα παραμύθια, όχι στην πραγματική ζωή. Όλοι οι στίχοι διακατέχονται, τόσο στο ύφος όσο και στην ερμηνεία τους, από μια ωμή, απύθμενη ποιητική ειρωνεία» δηλώνει ο ίδιος.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής: τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 18 ευρώ. Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 23 ευρώ.

Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα: Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, Λεωφόρος Δημητριάδος 223 τηλ.: 24210 76210 και Ελέφαντας coffee bar, Τ. Οικονομάκη 70 τηλ.: 2421 006550. Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου