ΕΞΟΔΟΣ

Ματαιώθηκε η συναυλία

ματαιώθηκε-η-συναυλία-112655

Επιστροφή χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων για τη μουσική παράσταση της Νατάσας Μποφίλιου

Ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία της ερμηνεύτριας Νατάσας Μποφίλιου στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου. Η συναυλία δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών, ενώ όπως ανέφερε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών «δυστυχώς το υψηλό κόστος παραγωγής της συναυλίας δεν επιτρέπει στη διοργανώτρια εταιρεία να διακινδυνεύσει μία ακόμα αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών», ενώ παράλληλα «εξαιτίας του βεβαρημένου συναυλιακού προγράμματος της Νατάσας Μποφίλιου δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη ημερομηνία ώστε να γίνει εκ νέου προγραμματισμός».

Επιστροφές χρημάτων των εισιτηρίων για τη συναυλία που διεκόπη την 8η Σεπτεμβρίου αλλά και για όσους είχαν αγοράσει εισιτήρια για τη χθεσινή συναυλία που δεν πραγματοποιήθηκε τελικά, θα γίνονται από σήμερα Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 στο κέντρο πληροφόρησης Δίαυλος (Τοπάλη 14 με Δημητριάδος).

Αν το εισιτήριο έχει αγοραστεί μέσω πιστωτικής κάρτας από το internet, ο κάτοχος θα πρέπει να επικοινωνήσει με το viva.gr στο 13855 από σήμερα Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου ώστε να επιστραφεί το αντίστοιχο ποσό στην πιστωτική του κάρτα.

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο από φυσικό σημείο εκτός Bόλου, θα πρέπει να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2107258901 -7298668 από τις 12:00 έως τις 18:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου