ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Κατσίφα: Θέμα ωρών η επιστροφή της σορού στην οικογένεια

υπόθεση-κατσίφα-θέμα-ωρών-η-επιστροφή-834108

Μέσα στις επόμενες ώρες θα αποδοθεί στους οικείους του η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Καθ’ οδόν για τα Τίρανα, προκειμένου να παραλάβει τη σορό του γιου του, βρίσκεται ο Γιάννης Κατσίφας, ο πατέρας του Κωνσταντίνου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του EpirusPost ο Πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα, ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιστολή που είχε απευθύνει ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες. Ο κ. Ντούλες είχε αναδείξει την ανθρωπιστική διάσταση του θέματος σημειώνοντας την ανάγκη να παραδοθεί η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα ώστε να γίνει η κηδεία του στους Βουλιαράτες.

Ο Πρόεδρος της Αλβανίας επικοινώνησε με τον βουλευτή της ομογένειας από χθες το βράδυ. Από την ώρα εκείνη οι εξελίξεις τρέχουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην Εισαγγελία Βαρέων Εγκλημάτων στα Τίρανα έγινε η συνάντηση κλιμακίου συμβούλων απ’ το επιτελείο του Προέδρου στην Γενική Εισαγγελία του Κράτους με την Γενική Εισαγγελέα Άρτα Μάρκου και με την συμμετοχή της Προϊστάμενης της Εισαγγελίας Ντονίκα Πρέλια. Η Εισαγγελία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες που αφορούν και στην ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Έτσι η συνάντηση των συμβούλων του προέδρου έληξε με την δέσμευση από την πλευρά της ότι το βράδυ της Τρίτης ή το αργότερο το πρωί της Τετάρτης θα έχει υπογραφεί το πρωτόκολλο αποδέσμευσης από το νεκροτομείο των Τιράνων ώστε η σορός να παραληφθεί από την οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα και να ακολουθήσει η κηδεία.

Όπως μεταδίδει το Epirus Tv News h κηδεία θα τελεστεί την Πέμπτη

Πηγή: Epiruspost, Epirustvnews, ΣΚΑΙ

Φωτογραφία: Αρχείο

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου