ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνας αξιωματικός στην Αλβανία για τον Κων. Κατσίφα

ελληνας-αξιωματικός-στην-αλβανία-για-837076

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. μεταβαίνει στην Αλβανία μετά από σχετική συμφωνία Τιράνων – Αθήνας στο πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πυροβολήθηκε και έπεσε νεκρός ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έξω από τους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου είναι τουλάχιστον περίεργες, σύμφωνα με την οικογένειά του αλλά και φίλους του που λένε πως οι Αλβανοί τον ήθελαν νεκρό.

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα, βάσει και τον ευρημάτων του Έλληνα ιατροδικαστή, υποστηρίζει ότι πυροβολήθηκε όρθιος, ότι δεν ήταν κάπου κρυμμένος τη στιγμή που δέχθηκε από Αλβανούς αστυνομικούς δυο σφαίρες στην καρδιά. Υπάρχουν δηλαδή υπόνοιες στην οικογένεια πως η ειδική ομάδα RENEA των Αλβανών δεν επιχειρήσε να ακινητοποιήσει και να συλλάβει τον 35χρονο αλλά να τον σκοτώσει.

Λένε μάλιστα πως επί περίπου δυο μήνες ο 35χρονος ήταν υπό παρακολούθηση, ενώ λίγες μέρες πριν την 28η Οκτωβρίου είχε κληθεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Όλα αυτά, λένε συγγενείς και φίλοι του Κωνσταντίνου Κατσίφα, δείχνουν ότι είχε στοχοποιηθεί εδώ και καιρό από το καθεστώς.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου