ΕΛΛΑΔΑ

Τι είπαν οι Αλβανοί στην ΕΛΑΣ για τον θάνατο Κατσίφα

τι-είπαν-οι-αλβανοί-στην-ελασ-για-τον-θά-835744

Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που μετέβησαν στην Αλβανία για την υπόθεση του θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας ενημερώθηκαν από την αλβανική πλευρά για την επιχείρηση που οδήγησε στον θάνατο του 35 χρονου εν αναμονή του πορίσματος της Εισαγγελίας Σοβαρών Εγκλημάτων Τιράνων.

Ο προϊστάμενος του Ανθρωποκτονιών και ένας ακόμη αστυνόμος αποτελούν το κλιμάκιο των Ελλήνων αστυνομικών που έχουν μεταβεί στην Αλβανία για την υπόθεση του 35χρονου ομογενούς.

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και ένα ακόμη στέλεχος της ΕΛΑΣ μετά από επαφές που είχαν με στελέχη του υπ. Εσωτερικών της Αλβανίας και με την Εισαγγελία της γειτονικής χώρας αργά χθες βράδυ συναντήθηκαν και με τον αρχηγό της αλβανικής αστυνομίας ο οποίος τους περιέγραψε τις συνθήκες του περιστατικού, τις επιχειρησιακές δυνατότητες που είχαν και τις αποφάσεις που έπρεπε να πάρουν έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η κατάσταση με τον 35χρονο.

Φυσικά δεν είχαν πρόσβαση στην δικογραφία καθώς κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται. Συνέλεξαν μόνο πληροφορίες για το περιστατικό και την αιματηρή του κατάληξη. Αύριο, Κυριακή τα δύο στελέχη της ΕΛΑΣ θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Οπως φαίνεται η μετάβασή τους εκεί με 5 ημέρες καθυστέρηση ήταν μια τυπική διαδικασία που απλά έπρεπε να γίνει.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου