ΕΛΛΑΔΑ

Ρουκέτες με στόχο τον Ζήγρα

ρουκέτες-με-στόχο-τον-ζήγρα-256755

Για «καταδικασθέντα μάρτυρα» στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, τον οποίο δεν κατονομάζει αλλά «φωτογραφίζει», υπονοώντας το Νίκο Ζήγρα, κάνει λόγο σε επιστολή του στον ανακριτή Γ. Μαλλή ο καταζητούμενος για την υπόθεση των ΤΟR-Μ Σύρος έμπορος όπλων Φουάντ Αλ Ζαγιάτ.

Ο καταζητούμενος, που δήλωσε διάθεση συνεργασίας με τις δικαστικές Αρχές αλλά αρνήθηκε τις κατηγορίες και οποιαδήποτε σχέση με τον Ακη Τσοχατζόπουλο, ανέφερε για τον καταδικασθέντα: «Εχει μεγάλο λογαριασμό στην τράπεζα HSBC στον Λίβανο, ο οποίος είναι αδήλωτος στις ελληνικές Αρχές».

Ο 73χρονος, με αφορμή το σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης, το οποίο χαρακτηρίζει άδικο σημειώνει: «Δεν είχα παραβεί κανένα ελληνικό δίκαιο για να μου αξίζει να μπω στη φυλακή για 18 μήνες και να ερωτηθώ το 2013 για τα γεγονότα του 1998 με βάση τη μαρτυρία ενός μάρτυρα, ο οποίος ήταν υπό κράτηση, έναν μάρτυρα που δεν συνάντησα ποτέ».

Επιπλέον επισημαίνει: «Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ήταν λάθος να εκδοθεί ένταλμα σύλληψής μου, αντί να μου ζητηθεί να συνεργαστώ εθελοντικά με τις πληροφορίες που έχω για εσάς… Εχω πολλά να πω, αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιήσω περισσότερο τον χρόνο σας. Είμαι ευτυχής που το όνομά σας είναι Γαβριήλ, ως ο Αγγελος που έφερε τα καλά νέα στην Παναγία και σε ολόκληρο τον κόσμο».

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου