ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμο «φωτιά» σε ιδιοκτήτη μπαρ που έβγαλε το λουκέτο και το άνοιξε ξανά

πρόστιμο-φωτιά-σε-ιδιοκτήτη-μπαρ-πο-223932

Τιμωρήθηκε με λουκέτο αλλά δεν “έβαλε μυαλό” ο ιδιοκτήτης σνακ μπαρ στο κέντρο του Ρεθύμνου και έτσι ενώ το μαγαζί του παρέμενε κλειστό, λόγω προηγούμενης παράβασης των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού αποφάσισε να το ανοίξει ξανά.

Δεν κατόρθωσε ωστόσο ούτε αυτή τη φορά να ξεφύγει από τον έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ. και το μόνο που κέρδισε ήταν μια πιο γερή “καμπάνα” της τάξεως των 25.000 ευρώ, λόγω υποτροπής. Παράλληλα “πέτυχε” και παράταση της αναστολής λειτουργίας του μαγαζιού του για 15 ακόμη μέρες, ενώ πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε και στον προσωρινά υπεύθυνο του μαγαζιού, επειδή το λειτούργησε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο Ρέθυμνο επιβλήθηκαν επίσης πρόστιμα σε 7 πεζούς για μη χρήση μάσκας. Στα Χανιά επιβλήθηκαν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε 4 πεζούς καθώς και σε 1 πελάτη πρακτορείου.

Στο Ηράκλειο πρόστιμο επιβλήθηκε σε 13 πεζούς, που δε φορούσαν μάσκα, σε 1 υπάλληλο κομμωτηρίου και σε τρεις υπαλλήλους καφέ, για τον ίδιο λόγο. Παράλληλα σε πελάτη καφενείου επιβλήθηκε πρόστιμο 100 ευρώ και στον ιδιοκτήτη 500 ευρώ, για παράβαση του αντικαπνιστικού νόμου.

Τέλος, στο Λασίθι επιβλήθηκαν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε 2 πεζούς και σε 1 ιδιοκτήτη ψητοπωλείου.
Συνολικά στην Κρήτη διενεργήθηκαν, χθες, 2.610 έλεγχοι.

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου