ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Στη φυλακή για έκθεση ανηλίκου ο πατέρας της 3χρονης που βρέθηκε σε χαρτοκούτα

ηράκλειο-στη-φυλακή-για-έκθεση-ανηλίκ-224089

Στις φυλακές της Νεάπολης οδηγήθηκε ο 29χρονος πατέρας πολυμελούς οικογένειας που πριν από τρεις εβδομάδες είχε καταδικαστεί για έκθεση, καθώς είχε αφήσει το μόλις 3 ετών κοριτσάκι του μέσα σε μία χαρτόκουτα, στο πάρκο Θεοτοκόπουλου.

Ο 29χρονος συνελήφθη και πάλι για έκθεση, αυτή τη φορά σε βάρος άλλων δύο από τα παιδιά του, ηλικίας 12 και 2 ετών, και κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελές Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου. Το δικαστήριο τού επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 22 μηνών.

Η έφεση είχε αναστέλλουσα δύναμη υπό τους όρους εμφάνισής στο Αστυνομικό Τμήμα κάθε πρώτο πενθήμερο του μήνα και της καταβολής εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς», δεν είχε να καταβάλει το ποσό της εγγύησης και έτσι οδηγήθηκε στη φυλακή, στην εκπνοή του 2021.

Να σημειωθεί ότι μόλις προχθές, 3 Ιανουαρίου, καταδικάστηκε και η 27χρονη σύζυγός του, μητέρα της πολυμελούς οικογένειας, σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για την κλοπή τσάντας από γυναίκα, η οποία καθόταν σε καφετέρια. Η 27χρονη, η οποία κατά την κλοπή είχε στην αγκαλιά της το μωρό της, είχε κρύψει τα 1.300 ευρώ που περιείχε η τσάντα σε βρεφική πάνα.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου