ΕΛΛΑΔΑ

Στήριξη από τον πρωθυπουργό στον Βασίλη Μιχαλολιάκο

στήριξη-από-τον-πρωθυπουργό-στον-βασί-220156

Τη στήριξή του στον δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Οι δύο άνδρες έφαγαν μαζί σήμερα στο Πασαλιμάνι σε γνωστό ουζερί, με τον πρωθυπουργό να δηλώνει ότι πέρα και πάνω από κόμματα, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος κατόρθωσε μέσα σε μια θητεία να αλλάξει τον Πειραιά.

«Και βέβαια κανείς δεν αλλάζει έναν πετυχημένο δήμαρχο-πρότυπο. Αν πει το ’ναι’, αν πει το ’όχι’, δεν το ξέρω εγώ. Είναι δική του η επιλογή. Εγώ ελπίζω να πει το ’ναι’ για το καλό του Πειραιά μας» δήλωσε ο κ. Σαμαράς.

«Στον Πειραιά, το ρολόι θα χτυπήσει στην ώρα του. Δεν θα κηρύξω τώρα την έναρξη του προεκλογικού αγώνα» δήλωσε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες συζήτησαν για περισσότερο από μία ώρα για όλα τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και για το θέμα των παραχωρήσεων χώρων που ανήκουν στο δήμο. Συζήτηση επίσης έγινε και για τις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
Ο δήμαρχος Πειραιά σε ερώτηση αν αποδέχεται το χρίσμα από τον πρωθυπουργό, τόνισε ότι η σχέση του με τον Αντώνη Σαμαρά είναι πολύ παλιά και συμπληρώνει περίπου 40 χρόνια. «Δεν περίμενα σήμερα την επιβεβαίωση, που ήταν και πολύ θερμή» τόνισε και πρόσθεσε ότι «ήταν μια από τις πολλές συναντήσεις που γίνονται και θα γίνονται».

«Νοιώθω ασφαλής ως πολίτης, που η Ελλάδα έχει έναν πρωθυπουργό μαχόμενο και του εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να είναι αυτός που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια. Είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρει» τόνισε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Ο δήμαρχος Πειραιά δήλωσε τέλος ότι η πλατεία στο Πασαλιμάνι, σε λίγους μήνες θα αλλάξει όψη, αναφέροντας ότι είναι στο πρόγραμμα για ουσιαστική και ριζική ανάπλαση.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου