ΔΙΕΘΝΗ

«Ξόρκισαν» τον Μέριλιν Μάνσον με αγιασμό και αυγά

ξόρκισαν-τον-μέριλιν-μάνσον-με-αγια-441915

Μία απροσδόκητη υποδοχή είχαν στη Ρωσία ο εκκεντρικός αμερικανός ροκ σταρ Μέριλιν Μάνσον και η μπάντα του, όταν λίγο πριν ξεκινήσει προγραμματισμένη συναυλία του ορθόδοξοι χριστιανοί ακτιβιστές επέδραμαν και τους «ξόρκισαν» με αυγά και αγιασμό

Γνωστός για τις εκκεντρικές εμφανίστης του στη σκηνή, που από αρκετούς έχουν χαρακτηριστεί αντιθρησκευτικές, ο Μάνσον βρήκε κακό μπελά στην περιοδεία του αυτή στη Ρωσία, αντιμετωπίζοντας διαδηλώσεις, καθώς και μία ακύρωση συναυλίας στην πόλη Νοβοσιμπίρσκ της Σιβηρίας.

Όπως γράφει το Russia Today οι αντι-Μανσονικοί της Μόσχας έχουν επίσης προετοιμάσει «θερμή υποδοχή» στον τραγουδιστή και το συγκρότημά του. Ο αυτοαποκαλούμενος προστάτης των ορθόδοξων ρώσων πιστών και αρχηγός του κινήματος «Θέλημα του Θεού», Ντμίτρι Εντέο, με μήνυμά του στο Twitter «νίκη απέναντι στη βλάσφημη ροκ μπάντα».

Ο Εντέο, πρόσθεσε, ότι εκείνος και οι συνεργάτες του πέταξαν αυγά και ράντισαν με αγιασμό τα μέλη της μπάντας και τον Μάνσον.

Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το LifeNews δείχνει στιγμιότυπα από την επίθεση αυτή, όπου ακτιβιστές κρατώντας μπουκάλια νερού καια αυγά, φαί΄νεται να κυνηγούν έναν άνδρα που φορά γυαλιά ηλίου κοντά σε ξενοδοχείο.

Παρόλα αυτά δεν φαίνεται αυτός ο άνδρας να είναι ο ίδιος ο Μάνσον.

Λίγες ώρες αργότερα, είχε προγραμματιστεί συναυλία του τραγουδιστή στο Park Live Festival, όπου είχε συρρεύσει πλήθος κόσμο. Ωστόσο, δεν πραγματοποιήθηκε μετά από απειλή για βόμβα.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου