ΔΙΕΘΝΗ

Ο άνθρωπος που είδε το χαμένο Βoeing να πέφτει στη θάλασσα -Συγκλονιστική μαρτυρία

ο-άνθρωπος-που-είδε-το-χαμένο-βoeing-να-πέφτ-252695

Μετά από τρεις και κάτι ημέρες ήρθε και η πρώτη μαρτυρία που δείχνει ότι, όντως, το Βoeing 777 της Malaysia Airlines από την Κουάλα Λουμπούρ προς το Πεκίνο, που εξακολουθεί να αγνοείται, έπεσε στη θάλασσα του κόλπου της Ταϊλάνδης.

Είδα ένα έντονο φως που έσβηνε, να πέφτει προς τη θάλασσα» υποστηρίζει τώρα ένας άνδρας από τη βορειοδυτική Μαλαισία, σύμφωνα με τη Daily Mail.

O 29χρονος Αλίφ Αμπντούλ Χαντί, υποστηρίζει ότι είδε ένα φως σαν γραμμή να πέφτει προς τη θάλασσα της Νότιας Κίνας, στις 01:45 του Σαββάτου, δηλαδή τέσσερα λεπτά μετά την τελευταία επαφή του αεροσκάφους με τα ραντάρ.

Ο 29χρονος επιχειρηματίας ζει στη βορειοδυτική Μαλαισία, κοντά στα σύνορα με την Ταϊλάνδη.

Πάντως, το φως που είδε ήταν αρκετά μίλια βορειότερα από το σημείο όπου θα έπρεπε να βρίσκεται, κανονικά, το αεροπλάνο εκείνη την ώρα, σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης.

«Γύρναγα σπίτι μου και είδα αυτό το φως. Εμοιαζε με το φως που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα κατά την απογείωσή τους και την προσγείωσή τους. Με παραξένεψε γιατί, αν και το σημείο αυτό είναι αεροδιάδρομος, το φως αυτό δεν ακολουθούσε τη γνωστή πορεία. Εδειχνε να κατευθύνεται προς τη θάλασσα. Το έβλεπα επί πέντε λεπτά μέχρις ότου χάθηκε πίσω από τα δέντρα» είπε ο 29χρονος προσθέτοντας ότι αμέσως μόλις έμαθε, την επόμενη ημέρα, για το αγνοούμενο Βoeing, πήγε και κατέθεσε τα όσα είχε δει στην αστυνομία.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου