ΜΠΑΣΚΕΤ

Το 20ο camp του Γ.Σ. Βόλου

το-20ο-camp-του-γ-σ-βόλου-845607

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Γ.Σ. Βόλου διοργανώνει από 23/5/2016 έως 24/6/2016 το καλοκαιρινό εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ για τα τμήματα υποδομής του, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου (Ιωλκού και Αχιλλοπούλου).

Στο τουρνουά συμμετέχει και ο Αιολικός Βόλου. Οι αγώνες θα διεξάγονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 18:00 έως και 22:00. Οι 350 περίπου αθλητές και αθλήτριες που παίρνουν μέρος είναι χωρισμένοι ηλικιακά σε 3 κατηγορίες με συνολικά 17 ομάδες.

Η κατηγορία Εφήβων αποτελείται από 4 ομάδες
Η κατηγορία Παίδων – Παμπαίδων – Μινι αποτελείται από 8 ομάδες
Η κατηγορία Ακαδημία αποτελείται από 5 ομάδες

Κατά την διάρκεια του τουρνουά θα διεξαχθούν συνολικά 96 αγώνες. Επίσης θα υπάρχουν διαγωνιστικά παιχνίδια σε τρίποντα και hot shot, καθώς και ενδιαφέροντες αναμετρήσεις μεταξύ προπονητών – παικτών, παικτών – γονέων και γονέων – προπονητών.

Την Παρασκευή 24/6/2016 θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης στην οποία θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια στις τρείς πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας, θα βραβευθούν οι νικητές των τρίποντων και των hot shots καθώς και οι πρώτοι σε συμμετοχές στην χρονιά από κάθε τμήμα, και σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου