ΜΠΑΣΚΕΤ

Την αρχή για το τρία στα τρία θέλει σήμερα ο ΓΣΑ

την-αρχή-για-το-τρία-στα-τρία-θέλει-σήμε-77720

Το τρία στα τρία θέλει ο Γ.Σ. Αλμυρού στα εναπομείναντα παιχνίδια του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών, προκειμένου να μην εξαρτάται από κανένα άλλο αποτέλεσμα και να παραμείνει στη δεύτερη θέση, επιθυμώντας να κάνει την αρχή από σήμερα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αμπελώνα.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Το ματς γίνεται για τη 16η αγωνιστική, στο πλαίσιο της οποίας η έτερη εκπρόσωπος της Μαγνησίας στην κατηγορία, η Αγριά, έχει κι αυτή υποχρέωση εκτός έδρας με τον Α.Ο. Τρίκαλα, στην οποία θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, αφού σώθηκε και μαθηματικά στο περασμένο παιχνίδι με την Αναγέννηση Λαμίας.

Γ.Σ. Αμπελώνα-Γ.Σ. Αλμυρού

Το 13ο ροζ φύλλο αγώνα είναι ο στόχος της ομάδας του Παναγιώτη Νάνη σήμερα στις 17.00 στο κλειστό του Αμπελώνα, με τους γηπεδούχους, από τη στιγμή που έφτασαν στις 7 νίκες στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου, να παρουσιάζουν μία πολύ μέτρια εικόνα και να έχουν πέντε συνεχόμενες ήττες, έχοντας βεβαίως πετύχει τον στόχο της σωτηρίας από νωρίς.

Όποια κι αν είναι η κατάσταση του Αμπελώνα, στον Αλμυρό ξέρουν ότι οφείλουν να πιάσουν τα γνωστά στάνταρ απόδοσης, για να φύγουν με το διπλό. Στην προσπάθειά τους δεν θα μπορεί να συνεισφέρει ο Κοντοστάθης, που ήταν κλινήρης με ίωση όλη τη βδομάδα, ενώ αμφίβολος είναι ο Χασιώτης, που έχει πρόβλημα στη μέση. Αντίθετα επιστρέφει ο Μαμούρας, που είχε γαστρεντερίτιδα.

Ο Γ.Σ.Α. σίγουρα δεν είναι αδιάφορος και για το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στον πρωτοπόρο Σπάρτακο Ιωαννίνων και τους Σοφάδες, καθώς αν η φιλοξενούμενη καρδιτσιώτικη ομάδα χάσει, τότε μένει με δική του νίκη μόνος δεύτερος.

«Πάμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα, όπως πρέπει, και να τερματίσουμε δεύτεροι», ήταν το σχόλιο του Παναγιώτη Νάνη.

Α.Ο. Τρίκαλα-Αγριά

Η συνηθισμένη στις απουσίες Αγριά θα δώσει ακόμη ένα ματς, έχοντας προβλήματα, αλλά έχει μάθει να ζει μ’ αυτά και μπόρεσε να εξασφαλίσει τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε την παραμονή της, παρά τις σημαντικές ελλείψεις σε αρκετές αναμετρήσεις λόγω τραυματισμών και κορονοϊού.

Η ομάδα των Γκουγκουτούδη-Στρατίκη θα φιλοξενηθεί στο κλειστό του Κατσιμήδου από τον Α.Ο. Τρίκαλα, που έχει πέντε νίκες παραπάνω, και χωρίς το παραμικρό άγχος θα προσπαθήσει για το καλύτερο, έχοντας για μία ακόμη φορά εκτός τον τραυματία Σούλκο. Παράλληλα, δεν μπορούν να αγωνιστούν και οι Κοϊτσάνος, Διγενής, που έχουν κορονοϊό. Κατά πάσα πιθανότητα θα λείψει και ο Κοψιαλής, που ταλαιπωρείται από ίωση, όπως και ο Λουκίδης για προσωπικούς λόγους.

Ο Σακκάς ήταν κι αυτός άρρωστος, αλλά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ επιστρέφει ο Κουρατίδης, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον καρπό και θα δοκιμάσει και πριν την έναρξη του σημερινού ματς το χέρι του.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που μαθηματικά έχουμε σωθεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πάμε για το θετικό αποτέλεσμα στα Τρίκαλα», τονίζει ο προπονητής της Αγριάς, Παναγιώτης Γκουγκουτούδης.

Το πρόγραμμα (16η, 17.00)

Τρίκαλα-Αγριά

Μελανίδης-Γιατρόπουλος (Χλωρός)

Σπάρτακος Ιωαννίνων-Σοφάδες

Παπανικολάου Γ.-Τοπαλίδης (Καραδήμας)

Αχέρων-Αγρίνιο

Λιότσιος-Ασημακάκη (Τζιμογιάννης)

Αναγέννηση Λαμίας-Νίκαια 2012

Καραβίτης-Παπαδόπουλος Χ. (Κοτσίμπος)

Γ.Σ. Αμπελώνα 1986-Γ.Σ. Αλμυρού

Εκίζογλου-Αγραφιώτης Β. (Βαρνάς)

Βαθμολογία

  1. Σπάρτακος Ιωαννίνων 29
  2. ΓΣ Αλμυρού 27
  3. ΓΣ Σοφάδων 27
  4. ΑΟ Τρίκαλα 26
  5. ΓΣ Αμπελώνα 22
  6. ΓΣ Αγριάς 21
  7. Αχέρων Καναλακίου 20
  8. Νίκαια 2012 18
  9. Αναγέννηση Λαμίας 18
  10. ΓΕ Αγρινίου 17

πηγή φωτό: almyrosinfo

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου