ΜΠΑΣΚΕΤ

Με απουσίες η Νίκη απέναντι στον Αίολο

με-απουσίες-η-νίκη-απέναντι-στον-αίολο-53492

Η Νίκη χωρίς άγχος αλλά με … απουσίες θα προσπαθήσει να καταβάλει την αντίσταση του Αίολου Τρικάλων στο κλειστό της Νέας Ιωνίας στις 17.00 για την 22η μέρα του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Η Νίκη έχει ηττηθεί δύο φορές φέτος από τον πρωτοπόρο Ερμή Σχηματαρίου και τον Εσπερο Λαμίας, αλλά θα προσπαθήσει να αποφύγει κάτι ανάλογο από τον Αίολο Τρικάλων, θέλοντας να κερδίσει τη δεύτερη ομάδας της κατάταξης, από την οποία έχασε με διψήφια διαφορά στον πρώτο γύρο.

Οι κυανόλευκοι στις τρεις ήττες έδρας (εκτός από Ερμή και Εσπερο και από τους Ικάρους Τρικάλων) έχουν χάσει στα τελευταία δευτερόλεπτα με ελάχιστες διαφορές σε παιχνίδια που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει και πιστεύουν ότι και σήμερα θα διεκδικήσουν έως το τέλος το δέκατο ροζ φύλλο αγώνα.
Βέβαια, επιβάλλεται να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις μετά τη μέτρια απόδοση με τον Εσπερο στη Λαμία, που απέφερε την 11η ήττα τους σε 20 ματς, αλλά και να ξεπεράσουν τις σοβαρές απουσίες, που δυστυχώς, ειδικά στα γκαρντ, έχουν για μία ακόμη φορά.

Κι αυτό γιατί ο Σαριμπαλίδης διαγνώστηκε με κορονοϊό, ο Μπουσκολίτης είναι στρατευμένος, ενώ ο Βερτζάγιας δεν έχει αποθεραπευτεί, τη στιγμή που ο νεαρός Ζησόπουλος μπήκε στην προπόνηση προχθές Παρασκευή, αφού έχει πρήξιμο στον αστράγαλο από παλαιότερο διάστρεμμα και έχει μικρό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν την καλύτερη άμυνα στον όμιλο, αφού δέχονται κατά μέσο όρο 60,3 πόντους, ενώ και η Νίκη δεν τα πάει άσχημα με 67 πόντους παθητικό ανά ματς. Επομένως, σήμερα θα αναμετρηθούν δύο ομάδες, στις οποίες αρέσει η πίεση, με τη Νίκη να θυμάται καλά ότι «βραχυκύκλωσε» επιθετικά στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον νυν αντίπαλό της, καθώς έκανε αρνητικό ρεκόρ στο φετινό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας μόλις 48 και δεχόμενη 60.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου