ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαύρος: Ημασταν ανέτοιμοι σωματικά και πνευματικά

μαύρος-ημασταν-ανέτοιμοι-σωματικά-κα-77115

Στη συνέντευξη Τύπου στο τέλος του αγώνα με τον Εσπερο στη Λαμία ο προπονητής της Νίκης, Ανδρέας Μαύρος, δήλωσε ότι η ομάδα του δεν εμφανίστηκε έτοιμη πνευματικά και σωματικά. Αναλυτικά: «Προερχόμασταν από μία καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό Βόλου και θέλαμε να δώσουμε συνέχεια σε ένα καλό σερί αποτελεσμάτων που θεωρώ ότι έχουμε στον δεύτερο γύρο, έχοντας ανέβει αγωνιστικά ως ομάδα. Σήμερα δεν ήμασταν έτοιμοι και σωματικά και πνευματικά.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου κατά διαστήματα παίζαμε καλό μπάσκετ, αλλά ήταν καταστροφικό το τελευταίο τρίλεπτο που κάναμε κάποιες κακές επιλογές στην επίθεση και δώσαμε στην ομάδα της Λαμίας κάποια εύκολα καλάθια, με αποτέλεσμα να κλείσει η διαφορά στους 10 πόντους.

Στο δεύτερο μέρος κάναμε μία προσπάθεια να μείνουμε κοντά στο σκορ, αλλά χωρίς να μου αρέσει να μιλάω για διαιτησίες, υπήρχε μεγαλύτερη ανοχή στο σκληρό παιχνίδι για την ομάδα του Εσπέρου, που είχε βέβαια φορτωθεί με φάουλ. Δεν το συζητάμε αυτό. Ίσως κάποια σφυρίγματα να επηρέασαν το μομέντουμ του αγώνα, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Η ομάδα του Εσπέρου ήταν καλύτερη, πιο εύστοχη και κέρδισε δίκαια. Εχουμε ακόμη τέσσερα παιχνίδια και θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Χρ. Θαν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου