ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το OnlyFans εισβάλει στο MotoGP

το-onlyfans-εισβάλει-στο-motogp-930649

Το 2023 ξεδιπλώνει ακόμα μια σέξι πλευρά του κορυφαίου θεσμού αγώνων μοτοσικλέτας

Πριν από μερικές δεκαετίες τα Grand Prix μοτοσυκλετών ήταν γεμάτα ταχύτητα, αλητεία, τσιγάρο και όμορφες γυναίκες. Το πρωτάθλημα σίγουρα ήταν πιο… σέξι από ότι είναι στις μέρες μας, ωστόσο εκείνες οι εποχές έχουν κλειστεί για πάντα στο χρονοντούλαπο.

Παρόλα αυτά, ακόμα και στη σύγχρονη μορφή του MotoGP που είναι ξεκάθαρα πιο politically correct από ποτέ, συνεχίζει να υπάρχει… ερωτισμός. Απόδειξη αυτού για το 2023 είναι η συνεργασία μιας ομάδας Moto2 με την πλατφόρμα OnlyFans η οποία έχει γίνει διάσημη πλέον σε όλο τον κόσμο.

Για εκείνους που δεν γνωρίζουν το OnlyFans, είναι μια διαδικτυακή συνδρομητική υπηρεσία στην οποία οι δημιουργοί μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο και οι εγγεγραμμένοι απολαμβάνουν το περιεχόμενο. Το OnlyFans έχει συνδεθεί έντονα με σεξουαλικό περιεχόμενο για ενηλίκους και έχει κατηγορηθεί μάλιστα για αυτό, καθώς ξεκίνησε ως μια πλατφόρμα ανάδειξης μόδας και lifestyle.

Η ομάδα American Racing Moto2 λοιπόν βρήκε έναν τρόπο να πείσει τους ανθρώπους του OnlyFans και πλέον η πλατφόρμα ποζάρει περήφανα στα φέρινγκ των μοτοσικλετών του Rory Skinner και του Sean Dylan Kelly.

Πάντως για την ιστορία αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιο σύμβολο του σεξ εισβάλει στη σύγχρονη εποχή του MotoGP. Θα θυμάστε πριν από περίπου 10 χρόνια την έλευση της Paris Hilton στην μικρή κατηγορία των GP125 ντύνοντας στα ροζ λογότυπα την ομάδα SuperMartxe VIP by Paris Hilton Racing. Μάλιστα, οδηγός εκείνης της ομάδας ήταν ο Maverick Vinales, τωρινός αναβάτης της Aprilia Racing.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε και το Playboy, το διάσημο περιοδικό ερωτικού περιεχομένου το οποίο έγινε χορηγός της LCR Honda του MotoGP με αναβάτη τον Randy De Puniet. Την παρουσίαση μάλιστα της ομάδας εκείνη τη χρονιά είχε επιμεληθεί η ομάδα φωτογράφων του Playboy και κάποιες από τις εικόνες ήταν αρκετά πικάντικες.

Πηγή: newsauto.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου