Βαρύ πένθος σε Βόλο και Κεραμίδι για το θάνατο 57χρονου

Τελευταία ενημέρωση: 2020-05-08, 09:38:31
Βαρύ πένθος σε Βόλο και Κεραμίδι για το θάνατο 57χρονου

«Εφυγε» νικημένος από τον καρκίνο ο Κώστας Παλληκάρης - Ηταν οδηγός του πρώην νομάρχη Μαγνησίας Ι. Πρίντζου

 

«Εσβησε» στα 57 του χρόνια ο Κώστας Παλληκάρης, που ήταν οδηγός του πρώην νομάρχη Μαγνησίας Γιάννη Πρίντζου.

Ο άτυχος 57χρονος άφησε την τελευταία του πνοή χτυπημένος από την επάρατη νόσο, βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους. Στο πένθος επίσης βυθίστηκε το Κεραμίδι, ιδιαίτερη πατρίδα του εκλιπόντα που ήταν αδερφός του πρώην αντιδημάρχου, αρμόδιου για την Πολιτική Προστασία Δημήτρη Παλληκάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα προβλήματα υγείας εκδηλώθηκαν πριν από τέσσερα χρόνια. Προς στιγμή όλοι αναθάρρησαν ότι ξεπεράστηκαν, όμως από τον περασμένο Δεκέμβριο και έπειτα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Παρά την ιατρική φροντίδα που είχε ο άτυχος 56χρονος χθες δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Το άγγελμα του θανάτου του προκάλεσε οδύνη. Οσοι τον γνώριζαν μιλούν για έναν πολύ πρόσχαρο άνθρωπο, ιδιαίτερα εργατικό και συνεπή στα καθήκοντά του, με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ. Μόλις αποφοίτησε από τη Σιβιτανίδειο Σχολή, προσλήφθηκε στον Δήμο Νέας Αγχιάλου.

Οταν εκλέχτηκε νομάρχης Μαγνησίας ο Γιάννης Πρίντζος πήρε απόσπαση στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και εκτελούσε χρέη οδηγού. Με την αποχώρηση του κ. Πρίντζου από την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση επέστρεψε ξανά στον Δήμο Νέας Αγχιάλου, από όπου συνταξιοδοτήθηκε πρόωρα λόγω της ασθένειάς του.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στο Κεραμίδι, το οποίο υπεραγαπούσε.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
2
=