ΤΟΠΙΚΑ

Τελευταίο «αντίο» σήμερα στον Στέφανο Κολυνδρίνη

τελευταίο-αντίο-σήμερα-στον-στέφαν-851206

Ηταν πατέρας της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και του προέδρου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Εφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 88 ετών, ο Στέφανος Κολυνδρίνης, πατέρας της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη και του προέδρου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Δημήτρη Κολυνδρίνη.

Ο 88χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα εδώ και δύο χρόνια και προχθές η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, αλλά δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να επανέλθει. Χθες το μεσημέρι απεβίωσε, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους.

Ο Στέφανος Κολυνδρίνης ήταν παντρεμένος και ευτύχησε να μεγαλώσει μια όμορφη οικογένεια, την οποία πάντοτε καμάρωνε, με δύο παιδιά, τέσσερα εγγόνια και τέσσερα δισέγγονα. Ηταν ένας από τους πιο παλιούς αυτοκινητιστές του Βόλου. Είχε δικό του λεωφορείο πριν ακόμη ιδρυθεί το Υπεραστικό ΚΤΕΛ.

Στην αρχή δούλευε στις διαδρομές Λάρισα – Κοζάνη και όταν έγινε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στον νομό.

Καταγόταν από τον Αγιο Γεώργιο Νηλείας και ήταν πολύ γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός. Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε διατηρούσε διαύγεια πνεύματος μέχρι τις τελευταίες στιγμές της ζωής του.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ανω Λεχωνίων, στις 12:00.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Συλλυπητήρια δήλωση Χρ. Μπουκώρου

Σε συλλυπητήρια δήλωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος αναφέρει: «Στο άγγελμα του θανάτου του Στέφανου Κολυνδρίνη, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια για την απώλεια του πατέρα τους, στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη και στον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας και πρώην πρόεδρο ΝΟΔΕ Δημήτρη Κολυνδρίνη».

Σε συλλυπητήρια της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος κ. Δημοσθένης Β. Νταόπουλος και τα Μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας με συλλυπητήρια ανακοίνωση, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Στέφανου Κολυνδρίνη.

Άνθρωπος με ήθος, σεμνός και ευπρεπής με διαρκή επιθυμία για προσφορά πορεύτηκε στη ζωή του με μοναδικό γνώμονα το καθολικό καλό. Ο Στέφανος Κολυνδρίνης ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος με πίστη σε αρχές και αξίες και ένας σπουδαίος οικογενειάρχης.

Ευχόμαστε η μνήμη του να μείνει αναλλοίωτη και συμβολική για την οικογένειά του.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του πατέρα τους, στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη και στον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας και πρώην πρόεδρο ΝΟ.Δ.Ε. Δημήτρη Κολυνδρίνη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου