ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε η Αργυρούλα Σοφιάδου

απεβίωσε-η-αργυρούλα-σοφιάδου-97770

Μητέρα του γνωστού Βολιώτη εμπόρου Νίκου Σοφιάδη

Συγκίνηση και θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία του Βόλου η είδηση του θανάτου της Αργυρούλας Σοφιάδου, μητέρας του γνωστού εμπόρου Νίκου Σοφιάδη και συζύγου του αείμνηστου εμπόρου Γιώργου Σοφιάδη, που άφησε τη σφραγίδα του στην πόλη.

Η εξαιρετικά αγαπητή Αργυρούλα Σοφιάδου έφυγε από τη ζωή αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, παραμονή Πρωτομαγιάς. έχοντας στο πλευρό της τα δύο παιδιά της, Νίκο και Ελευθερία, που την περιέβαλαν πάντα με στοργή και αγάπη.

Γόνος οικογένειας βιομηχάνων, της Ελισάβετ και του Γιώργου Σεντουκτσή, ιδρυτή της βιομηχανίας άλατος «Νέλσων», διακρινόταν για τον εξαιρετικό της χαρακτήρα και την καλοσύνη της. Την οικογενειακή επιχείρηση, συνέχισε ο αδελφός της Ανδρέας, που έφυγε από τη ζωή πριν από τρεις μήνες, με τη σκυτάλη να έχει περάσει στα χέρια του γιου του Γιώργου.

Το 1961 παντρεύτηκε τον γνωστό Βολιώτη έμπορο Γιώργο Σοφιάδη, που διατηρούσε κατάστημα με είδη νεοτερισμού και ψιλικά στην Ερμού, δημιουργώντας μια δεμένη και πολύ αγαπημένη οικογένεια. Ευτύχησε να καμαρώσει τρία εγγόνια και ένα δισέγγονο από τα δύο της παιδιά, που είναι επίλεκτα μέλη της τοπικής κοινωνίας.

Υπήρξε πάντα υποδειγματική σύζυγος και μητέρα, ήταν δυναμική και εξαιρετικά δημιουργική, καθώς ασχολήθηκε με την επιχείρηση του συζύγου της και παράλληλα διηύθυνε τον ξενώνα που η ίδια δημιούργησε παλαιότερα στα Πλατανίδια. Η εμπορική φίρμα Σοφιάδης διατηρεί δυναμικά την παρουσία της στην τοπική αγορά, με τον Νίκο Σοφιάδη να αποδεικνύεται άξιος συνεχιστής. Οσοι τη γνώρισαν, θυμούνται πάντα το ζεστό της χαμόγελο, την καλοσύνη, την ευγένεια, τον δυναμισμό και την αφοσίωσή της στην οικογένειά της, την άφθαστη νοικοκυροσύνη της και τη διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε το Σάββατο στον ιερό ναό Αγίου Λαζάρου Κοιμητηρίου σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου