ΤΟΠΙΚΑ

Τελευταίο αντίο σήμερα στον 52χρονο Βολιώτη που έφυγε ξαφνικά

τελευταίο-αντίο-σήμερα-στον-52χρονο-βολ-106939

Αλλος ένας Βολιώτης χάθηκε εντελώς αιφνίδια και πρόωρα από τη ζωή. Πρόκειται για τον 52χρονο Ιωάννη Χονδρογιάννη από τα Ανω Λεχώνια, εργαζόμενο σε μάρκετ. Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία στον ύπνο του και η μητέρα του έτρεξε να δει εάν είναι καλά.

Μάταια όμως προσπαθούσε να τον επαναφέρει. Παρά το γεγονός ότι κάλεσε αμέσως σε βοήθεια και στο σημείο έσπευσε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ ο 52χρονος είχε ήδη εκπνεύσει.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του. Για τον αιφνίδιο θάνατο ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου, που άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας απεβίωσε πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς. Ωστόσο, οικείοι του ανέφεραν ότι δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Το τραγικό άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε χθες απέραντη θλίψη σε συγγενείς και οικείους. Επρόκειτο για αξιαγάπητο άνθρωπο. Ηταν πολύ εργατικός, χαμηλών τόνων άνθρωπος, με χιούμορ ανέφεραν οικείοι.

Ο 52χρονος είχε χάσει πριν από τρία χρόνια τον πατέρα του και του είχε στοιχίσει πολύ. Κατέλιπε έναν γιο.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Ανω Λεχώνια στις 17:00 σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω της επικρατούσας κατάστασης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου