ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα 2.493 χιλιόμετρα οι αντίπαλες έδρες!

στα-2-493-χιλιόμετρα-οι-αντίπαλες-έδρες-876428

Στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (13/11) είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, γνωρίζοντας πλέον τον όμιλο (2ο) και τους αντιπάλους που θα αγωνιστεί … και το μόνο που απομένει είναι η σειρά των αγώνων…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με την πρώτη επίσημη σέντρα να γίνεται σε 10 μέρες, πιθανόν εκτός έδρας (σ.σ. θα το ζητήσει η βολιώτικη ομάδα), ο Ολυμπιακός Βόλου ύστερα από τρεις μήνες προπονήσεων, πλέον μετρά αντίστροφα για το πρωτάθλημα, θέλοντας να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα και έτσι δεν θα «τεστάρει» δυνάμεις με ένα ακόμη φιλικό, ευελπιστώντας πως όλα τα θετικά που είχε στα παιχνίδια της προετοιμασίας θα φανούν και στα επίσημα ματς.

Τα χιλιόμετρα

Ο Ολυμπιακός μετέχοντας στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής θα κάνει 2.493 χιλιόμετρα για να βρεθεί στις έδρες των αντιπάλων του!

Το πιο μακρινό ταξίδι (318 χλμ.) από τα 13 που θα έχει ο Ολυμπιακός είναι, όταν θα αγωνιστεί στην Χαλκιδική με τον «ΑΟ Χανιώτης», και το πιο κοντινό στα 84 χλμ, όταν θα παίξει στην Αγιά Λάρισας με τον Δωτιέα.

Οι υπόλοιπες χιλιομετρικές αποστάσεις με τις έδρες των αντιπάλων του Ολυμπιακού είναι: Εδεσσαϊκός (262), Κεραυνός Αγγελοχωρίου (249), Καστοριά (244), ΠΑΟΚ Κρηστώνης Κιλκίς (240), Μακεδονικός Φούφα Πτολεμαΐδας (208), Κοζάνη (176), ΑΕ Ποντίων Κοζάνης (176), Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (150), Σβορώνος Πιερίας(143), Πιερικός (142) και ΠΟ Ελασσόνας (101 χλμ.).

Είναι χαρακτηριστικό ότι, αν ήταν στον 3ο όμιλο θα είχε συνολικά να κάνει 3.978 χιλιόμετρα, («κέρδος» 1.485 χλμ), αφού η Ζάκυνθος είναι στα 417 και άλλες έξι έδρες είναι πάνω από 300.

Με κλήρωση ο Πανιώνιος στον 4ο όμιλο

Ύστερα από χθεσινή κλήρωση στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ μεταξύ των προερχόμενων από την ΕΠΣ Αθηνών ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης. Η διαδικασία διενεργήθηκε παρουσία εκπροσώπων όλων των προερχόμενων από την ΕΠΣ Αθηνών ομάδων που θα αγωνιστούν στο Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, δηλαδή του Αγίου Ιεροθέου, της Αγίας Παρασκευής, του Άρη Πετρούπολης, του Πανιωνίου και του Φωστήρα.

Έτσι ο Πανιώνιος θα έχει αντιπάλους ομάδες από την Πελοπόννησο (ΑΠΣ Πάτραι, Ερμιονίδα, Παναργειακός, Φοίνικας Νέας Επιδαύρου, Αίας Γαστούνης, Πανηλειακός, Πανγυθεατικός, ΑΟ Διαβολιτσίου) και το Αιγαίο (ΑΟ Πυλίου Κω, Ιάλυσος, Ρόδος, Αιολικός, ΑΕ Μυκόνου).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου