ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Καλό για τον σύλλογο οι πολλές αυθημερόν μετακινήσεις»

καλό-για-τον-σύλλογο-οι-πολλές-αυθημε-877344

Ως θετική εξέλιξη αποτιμά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι τοποθετήθηκαν στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς τα ταξίδια με διανυκτερεύσεις θα είναι σημαντικά λιγότερα. Το σχόλιό του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ είχε ως εξής: «Είναι ένας όμιλος με ιστορικές ομάδες της κατηγορίας. Είναι καλό ότι θα αποφύγουμε τουλάχιστον τα ταξίδια στα νησιά μέσα στον χειμώνα. Βέβαια υπάρχει βαθμός δυσκολίας και πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί, μέχρι να μπορέσουμε τον Ιανουάριο να ενισχυθούμε.

Έχουμε να παίξουμε με ομάδες που οι περισσότερες καλύπτονται με αυθημερόν μετακινήσεις κι αυτό είναι καλό για τον σύλλογο. Έχουμε δείξει ότι δεν φοβόμαστε κανέναν και όλα θα πάνε καλά».

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ζήτησε να πάρει κλειδάριθμο για τη Νεάπολη σε σχέση με τα ματς της Νίκης και θέλει το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας, αφού στις 13 Νοέμβρη θα έχει Νίκη εντός έδρας υποχρέωση με τη Βέροια, ενώ στη Νεάπολη έχει γίνει και επανασπορά. Στην κλήρωση πάντως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δώσει το παρών και η διοίκηση των ερυθρόλευκων.

Τέλος, ο Ολυμπιακός κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κλείσει κάποιο άλλο φιλικό, αλλά θα επιδιώξει να ηρεμήσει και να ρίξει όλο το βάρος στο ματς της πρεμιέρας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου