ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Πιο λειτουργικός από πλευράς ταξιδιών»

πιο-λειτουργικός-από-πλευράς-ταξιδι-877373

Ισορροπημένο χαρακτήρισε με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Σάκης Θεοδοσιάδης, τον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής, που τοποθετήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο 47χρονος τεχνικός έκανε επίσης θετική μνεία στο γεγονός ότι από άποψη μετακινήσεων ο δεύτερος όμιλος είναι πιο λειτουργικός.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Αναλυτικά ο κ. Θεοδοσιάδης ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει δρομολογηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος και ξεκαθάρισε το τοπίο με τους ομίλους. Πλέον όλες οι ομάδες θα ξαναγυρίσουν στα γήπεδα για τα επίσημα παιχνίδια.

Σε ό,τι αφορά τον δικό μας όμιλο, μία πρώτη εκτίμηση που έχω να κάνω είναι ότι πρόκειται για έναν ισορροπημένο όμιλο.

Το θετικό είναι ότι σε λειτουργικό επίπεδο η ομάδα απέφυγε τις μακρινές μετακινήσεις και τις μεγαλύτερες οικονομικές επιβαρύνσεις.

Στον όμιλό μας υπάρχουν κάποια ιστορικά σωματεία, όπως ο Εδεσσαϊκός, ο Πιερικός, η Καστοριά και η Κοζάνη, ενώ και οι ομάδες της Κατερίνης συνολικά είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικές. Από κει και πέρα θα υπάρχουν και κάποιες νεοφώτιστες ομάδες.

Για μας το πιο σημαντικό είναι ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα, πως μπαίνουμε σε αγωνιστική δράση και το μυαλό μας είναι στην έναρξη του πρωταθλήματος, βλέποντας και την κλήρωση τις επόμενες μέρες».

Για το αν συμφέρει τον Ολυμπιακό που τοποθετήθηκε στον 2ο όμιλο και αν αυτός είναι λιγότερο ανταγωνιστικός από τον 3ο: «Όχι δεν το πιστεύω αυτό. Σημαντικό είναι ότι είναι πιο ομαλός αυτός ο όμιλος από θέμα ταξιδιών. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που είναι πάρα πολύ συγκροτημένες και οργανωμένες.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε όλη η προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα να αποτυπωθεί στα ματς του πρωταθλήματος. Το μυαλό μας και ο στόχος μας είναι εκεί. Είμαστε αγωνιστικά και ψυχολογικά έτοιμοι να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα».

Για το αν τον ικανοποιεί ο αριθμός των ομάδων που έχει κάθε όμιλος: «Αν πηγαίναμε σε ομίλους 11 ή 12 ομάδων, θα ήταν ακόμη χειρότερα. Τουλάχιστον θα υπάρξουν 26 αγωνιστικές».

Για το αν είναι καλό για τον Ολυμπιακό ότι τα Τρίκαλα τοποθετήθηκαν σε άλλον όμιλο, καθώς θα είναι πολύ ισχυρή ομάδα: «Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο, γιατί και στον δικό μας τον όμιλο η Κοζάνη παρουσιάζεται πάρα πολύ δυνατή. Έχει πάρει έναν πολύ αξιόλογο προπονητή και έχει εμπλουτίσει το ρόστερ με πολύ αξιόλογους παίκτες από παραπάνω κατηγορίες. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι όλη η δουλειά αυτού του τριμήνου να αποτυπωθεί και στη διαδικασία του πρωταθλήματος.

Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο σεβασμό και με την ίδια αποφασιστικότητα. Από κει και πέρα στην πράξη θα φανούν τα φαβορί του κάθε ομίλου».

Για το αν στον δεύτερο όμιλο ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι ένα από τα φαβορί: «Το έχω δηλώσει πολλές φορές ότι μόνο και μόνο το γεγονός που εκπροσωπούμε έναν τέτοιο ιστορικό σύλλογο πρέπει κάθε Κυριακή να είμαστε και ανταγωνιστικοί και να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό που έχουμε ξεκαθαρίσει είναι ότι σε κάθε ματς θα δίνουμε τα πάντα, για να διεκδικούμε τους τρεις βαθμούς, και θα δούμε στο τέλος τι θα έχουμε πετύχει».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου