Νέος διευθυντής του Χειρουργικού Τομέα στο Νοσοκομείο ο Γιώργος Μουλάς

Τελευταία ενημέρωση: 2022-01-21, 11:25:46
Νέος διευθυντής του Χειρουργικού Τομέα στο Νοσοκομείο ο Γιώργος Μουλάς

Ο Γιώργος Μουλάς, διευθυντής Ορθοπεδικής, είναι ο νέος διευθυντής του Χειρουργικού Τομέα στο Νοσοκομείο Βόλου. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βόλου αναλαμβάνει πλέον διευθυντής σε ένα από τα κρισιμότερα τμήματα του Αχιλλοπουλείου.

Το πράσινο φως για τον ορισμό του άναψε το επιστημονικό συμβούλιο του Νοσοκομείου, το οποίο συνεδρίασε και γνωμοδότησε σχετικά. Στο επιστημονικό συμβούλιο πρόεδρος είναι η διευθύντρια της ΜΕΘ Αντιγόνη Καραθάνου, ενώ συμμετέχουν ως μέλη οι Γιώργος Κουτρούμπας, διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, Πολυξένη Στεργιοπούλου, διευθύντρια Καρδιολογίας, Γεωργία Τσιούμα, επιμελήτρια Α’ ΩΡΛ και Πηνελόπη - Αλεξία Αβαγιαννού, επιμελήτρια ΠΕ Ψυχολόγων.

Οι αιτήσεις που είχαν να εξετάσουν τα μέλη του επιστημονικού συμβουλίου ήταν τρεις. «Υποψηφιότητα» για τη θέση του διευθυντή-συντονιστή στο Χειρουργικό Τμήμα, από όπου συνταξιοδοτήθηκε ο προηγούμενος διευθυντής αρχές Δεκεμβρίου, ήταν ο Γιώργος Μουλάς (διευθυντής Ορθοπεδικής), ο Δημήτρης Λύτρας (διευθυντής Χειρουργικής) και ο Λάζαρος Παντελίδης (διευθυντής Μαιευτικής - Γυναικολογίας).

Το επιστημονικό συμβούλιο γνωμοδότησε ομόφωνα υπέρ του Γιώργου Μουλά. Ελήφθη υπόψη η προϋπηρεσία, το χρονικό διάστημα που διατέλεσαν προσωρινοί προϊστάμενοι τμημάτων και η λοιπή εμπειρία τους σε διοικητικές θέσεις που κατείχαν, το επιστημονικό, ερευνητικό και εκπαιδευτικό τους έργο.

ΒΑΣ. ΚΥΡ.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
4
=