ΤΟΠΙΚΑ

«Ανεύθυνο ανθρωπάκι ο δήμαρχος»

ανεύθυνο-ανθρωπάκι-ο-δήμαρχος-280348

Ευθείες βολές από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Βόλου Ευθύμη Τσάμη – Παρέμβαση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γ. Μουλά

Ευθείες βολές, λίγο μετά την πρώτη του εφημερία στο Νοσοκομείο Βόλου, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Ευθύμης Τσάμης, εναντίον του δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου για τη διοργάνωση της τελετής φωταγώγησης της πόλης εν μέσω πανδημίας.

Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο κ. Τσάμης υποστήριξε ότι «θα έπρεπε να ντρέπεται ως άνθρωπος και δήμαρχος για τα γλέντια που διοργάνωσε». Αμεσα ήρθε η απάντηση από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργο Μουλά, ο οποίος με έγγραφη ανακοίνωσή του κάλεσε τον κ. Τσάμη να ανακαλέσει.

Στην ανάρτησή του ο κ. Τσάμης κατέστησε υπεύθυνο τον δήμαρχο αν αυξηθούν τα κρούσματα κορονοϊού στην πόλη, μετά την εκδήλωση που έγινε για τη φωταγώγηση της πόλης:

«Χθες (σ.σ. προχθές) που έκανα την πρώτη μου εφημερία στο Νοσοκομείο Βόλου έμαθα ότι ο Α. Μπέος με αποκάλεσε ανθρωπάκι γιατί αντί να βοηθάω ως γιατρός τους ασθενείς, κάνω δηλώσεις για τον συνωστισμό που προκάλεσε με τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Από αυτό που έζησα μέσα στο νοσοκομείο μας, θεωρώ ότι πρέπει να ντρέπεται ως άνθρωπος και ως δήμαρχος, που χωρίς καμία ενσυναίσθηση διοργανώνει γλέντια ενώ πεθαίνουν αυτές τις ημέρες τόσοι άνθρωποι γύρω μας και δεν έχει βοηθήσει στο ελάχιστο το νοσοκομείο αντί να σπαταλάει χιλιάδες ευρώ για πυροτεχνήματα, λαμπάκια και πενιές.

Τις επόμενες ημέρες είναι πιθανό να αυξηθούν στην πόλη μας τα κρούσματα κορονοϊού από τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε. Εμείς ως γιατροί θα είμαστε στο ιατρείο μας αλλά και στο νοσοκομείο για να περιθάλψουμε αυτούς τους συνανθρώπους μας. Αυτός θα αναλάβει τις ευθύνες του ή για μια ακόμη φορά θα συμπεριφερθεί ως ανεύθυνο ανθρωπάκι που στην πραγματικότητα είναι;».

Γ. Μουλάς: «Να ανακαλέσει τις ψευδείς κατηγορίες του»

Αμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργου Μουλά, για το σκέλος της τοποθέτησης του κ. Τσάμη που αφορούσε στο νοσοκομείο:

«Ο κ. Τσάμης κατηγορεί μεταξύ των άλλων, ευθέως, τον δήμαρχο, ότι «δεν έχει βοηθήσει στο ελάχιστο το Νοσοκομείο μας».

Ειλικρινά διερωτάται κανείς αν ο άνθρωπος αυτός κατοικεί σε αυτή την πόλη ή αν έπεσε ξαφνικά σαν ούφο από τον ουρανό ώστε να μην γνωρίζει την συνεχή βοήθεια του Δήμου Βόλου προς το Νοσοκομείο Βόλου, γεγονός που έχει επανειλημμένα ανακοινωθεί και από τις δύο πλευρές. Μάλιστα έχουν υπάρξει δελτία Τύπου, φωτογραφίες κτλ.

Προς ενημέρωση του κοινού αλλά και του κ. Τσάμη ο οποίος, φευ, είναι και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, ο Δήμος Βόλου συνεχώς ενισχύει και ικανοποιεί τα αιτήματα προς αυτόν από το Νοσοκομείο. Ευτυχώς, παρήλθαν οι εποχές του βλακώδους μικροκομματισμού, που δεν επέτρεπαν συνεργασίες του νοσοκομείου με τον Δήμο Βόλου. Μία νέα εποχή αγαστής και χρήσιμης συνεργασίας είναι σε εξέλιξη.

Φυσικά αναμένω ο κ. Τσάμης να σπεύσει να ενημερωθεί για την συνεργασία και βοήθεια του Δήμου Βόλου προς το Νοσοκομείο, και να ανακαλέσει την ψευδή και συκοφαντική δήλωσή του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου