ΤΟΠΙΚΑ

Συνωστισμός εργαζομένων στις φυλακές Κασσαβέτειας

συνωστισμός-εργαζομένων-στις-φυλακέ-280365

Συνεργασία με το νέο Δ.Σ. των σωφρονιστικών υπαλλήλων των Αγροτικών Φυλακών Ανηλίκων Κασσαβέτειας είχε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος

Συνάντηση με το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο των σωφρονιστικών υπαλλήλων των Αγροτικών Φυλακών Ανηλίκων Κασσαβέτειας είχε χθες ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, όπου σε πνεύμα συνεργασίας συζητήθηκαν πολλά από τα θέματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

Ένα από τα βασικότερα προβλήματα που συζητήθηκε και απασχολεί εντόνως τους εργαζομένους του Σωφρονιστικού Καταστήματος είναι και ο κανονισμός λειτουργίας, ο οποίος θεσμοθετήθηκε το 2019 αυξάνοντας κατά είκοσι λεπτά το ωράριο των εργαζομένων, με αποτέλεσμα καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας να συμπίπτουν δύο βάρδιες εργαζομένων και να επικρατεί συνωστισμός σε κλειστούς χώρους.

Ο βουλευτής Μαγνησίας επικοινώνησε αμέσως με την Γενική Γραμματέα Σωφρονιστικής Πολιτικής κυρία Σοφία Νικολάου, η οποία θεώρησε το θέμα σοβαρό και δεσμεύτηκε να το εξετάσει άμεσα.

Τέλος, οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. των σωφρονιστικών υπαλλήλων ευχαρίστησαν τον βουλευτή Μαγνησίας και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο για την παραγωγική συζήτησή τους και δεσμεύτηκαν αμφότεροι για μελλοντική συνεργασία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου