Επιτροπή Γονέων και Κηδεμόνων στην Ακαδημία του Ρήγα

Τελευταία ενημέρωση: 2021-09-04, 17:45:48
Επιτροπή Γονέων και Κηδεμόνων στην Ακαδημία του Ρήγα

 

Η διοίκηση του Α.Σ.Β. «ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ», σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 20 παρ.3 του καταστατικού, καθώς και του άρθρου 5 του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας (ΕΚΛ), προχωρά στη συγκρότηση Επιτροπής Γονέων & Κηδεμόνων της Ακαδημίας.

Για τον λόγο αυτό, καλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των αθλητών της Ακαδημίας μας που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εν λόγω επιτροπή, να εκφράσουν εγγράφως τη βούλησή τους, υποβάλλοντας σχετική αίτηση προς το σωματείο.

Απαραίτητη προϋπόθεση, για να οριστεί γονέας ή κηδεμόνας στην επιτροπή, αποτελεί η εγγραφή του στο μητρώο μελών του «Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ», όπως προβλέπεται από το άρθρο 10 του καταστατικού και τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας (ΕΚΛ).

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στα γραφεία της Ακαδημίας, στα προπύλαια του Στάδιο Βελεστίνου κατά τις απογευματινές ώρες (καθημερινά) και ηλεκτρονικά στο email: RigasFeraios@outlook.com.gr, μέχρι και την Τετάρτη 15  Σεπτεμβρίου 2021.

Ολες οι αιτήσεις θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, Τ.Κ., ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).

 

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον πρόεδρο του ΔΣ  κ. Κων/νο Γιάτσιο (τηλ.6944228731) και στον υπεύθυνο Γυμναστή των Ακαδημιών κ. Κων/νο Τσούρικα (τηλ. 6976842893). Επίσης, μπορούν να επισκέπτονται τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί ο σύλλογος (FB: Ρήγας Φεραίος & Ιnstagram: rigas_feraios).

Η αίτηση θα διατίθεται σε έντυπη μορφή στα γραφεία της Ακαδημίας, καθώς και ηλεκτρονικά στις ανωτέρω σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου.

 

 

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
4
=