ΤΟΠΙΚΟ

Ηττα για τον Ρήγα με 0-4 από την ΑΕΚ Β

ηττα-για-τον-ρήγα-με-0-4-από-την-αεκ-β-441807

Για τρίτη φορά διαχρονικά η ΑΕΚ επισκέφτηκε το Βελεστίνο, για να δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο. Αυτή τη φορά το έκανε η νεοσύστατη δεύτερη ομάδα των κιτρινόμαυρων, που θα αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ 2.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς καλύτεροι και επικράτησαν εύκολα με 0-4, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι περιμένουν τις θετικές εξελίξεις από την υπόθεση της πιθανής ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Στο 34’ με σουτ εκτός περιοχής του Γιάννη Ιατρούδη έγινε το 0-1 και με τον Γιανίς Αμούρ στο 38’ το 0-2. Λίγο πριν κλείσει το πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 43’ ο Γιάννης Κορομηλάς σημείωσε με κοντινό πλασέ το 0-3, ενώ ο Χρήστος Γιούσης ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 0-4 με κεφαλιά στο 59’.

Να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου παρέθεσε γεύμα στην ΑΕΚ Β’ σε εστιατόριο στον κεντρικό πεζόδρομο του Βελεστίνου.

Τη διαιτητική τριάδα αποτέλεσαν οι Α. Σαρρής, Θ. Λακκιάς και Α. Αλεξίου (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ στον υπεύθυνο αγωνιστικού τμήματος της ΑΕΚ Β’ και παλαίμαχο διεθνή τερματοφύλακα, Ηλία Ατματσίδη, προσφέρθηκαν από τη διοίκηση των κυανόλευκων βιβλία με τη ζωή και το έργο του Εθνεγέρτη Ρήγα Βελεστινλή.

Τέλος, ο Ρήγας κοιτά την περίπτωση Μάρτινς, με τον Βραζιλιάνο να δίνει το παρών στην κερκίδα.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Μπακάλης): Σπηλιόπουλος, Βαϊόπουλος, Βλιώρας, Σταματίου, Χασάπης, Γοδενόπουλος, Φιλοσόγλου, Σουγκάρης, Ρόκας, Γάρος Δ. Αγροκώστας.

Αγωνίστηκαν και οι: Φούκης, Κουσκουρίδας, Γ. Αγροκώστας Γ, Καρακίτσιος, Κίτσιος, Παπαδανιήλ, Γκάμπας, Καραγιάννης

ΑΕΚ (Οφρυδόπουλος): Γκίνης (73’ Μαρίνης) Σταμούλης (60’ Κάτσικας) Κώτσιος, Γιαννούτσος, Μπούσης (73’ Αρβανίτης) Μουστακόπουλος (73’ Πιτιλάκος) Μπάμπης, Αμούρ (73’ Μαντζουρανάκης) Κορομηλάς (68’ Γεωργέας), Γιούσης, Ιατρούδης (68’ Γκολφίνος).

Στο γήπεδο και ο Ροτζέριο Μάρτινς, προφανώς απασχολεί τον Ρήγα η περίπτωση του

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου