ΤΟΠΙΚΟ

Ξεχωριστό φιλικό με την ΑΕΚ Β σήμερα για τον Ρήγα

ξεχωριστό-φιλικό-με-την-αεκ-β-σήμερα-γι-443147

Ξεχωριστό είναι για τον Ρήγα Φεραίο το σημερινό φιλικό στο Στάδιο του Βελεστίνου με την ΑΕΚ Β’. Η σέντρα θα γίνει στις 17.30 και η τιμή εισιτηρίου έχει οριστεί στα 5 ευρώ. Απόντες θα είναι οι Γουτούλης, Βουραζέρης, που θα δε θα αγωνιστούν λόγω ενοχλήσεων.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Για το σημερινό δυνατό παιχνίδι προετοιμασίας ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου, Λάκης Μπακάλης, δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ, άσχετα αν είναι με τη β’ ομάδα, είναι ένα καλό τεστ για μας, καθώς η αντίπαλός μας έχει και παίκτες με παραστάσεις από τη Σούπερ Λιγκ. Σίγουρα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, που δίνει χαρά και τιμή στην ομάδα μας. Η ΑΕΚ για τρίτη φορά έρχεται στο Βελεστίνο και είναι σημαντικό για τα δικά μας νέα παιδιά να παίξουν απέναντι σε μία τέτοια ομάδα».

Σχετικά με την προετοιμασία, ο πολύπειρος τεχνικός αναφέρει: «Ξεκινήσαμε νωρίς, γιατί, μη γνωρίζοντας εγώ καλά την ομάδα και τους παίκτες, έπρεπε να αποκτήσω πιο γρήγορα εικόνα, ώστε να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα. Εξάλλου είχα πέντε χρόνια που δεν ήμουν στο τοπικό και δεν ήξερα τα παιδιά.

Η προετοιμασία κυλά ομαλά, αν και είχαμε κάποιες απουσίες είτε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είτε λόγω διακοπών. Το ευχάριστο είναι ότι κάποια παιδιά που είχαμε αναδείξει από την ακαδημία μας (σ.σ. αδερφοί Αγροκώστα και Παπαδανιήλ, ο οποίος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη), γύρισαν στη ομάδα κι αυτοί αποτελούν την «προίκα» του Ρήγα Φεραίου για το μέλλον, όπως και ο Χασάπης (σ.σ. 15χρονος αριστερός μπακ), ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλα τα φιλικά».

Η ήττα στο πρώτο φιλικό από τον Ηρακλή Λάρισας και οι ισοπαλίες με Θησέα, Αγχίαλο και Αίαντα έχουν αφήσει χωρίς νίκη στα φιλικά τον Ρήγα, αλλά ο Λάκης Μπακάλης τονίζει: «Δε με ενοχλεί αυτό. Εγώ θέλω να βλέπω μία ομάδα να βελτιώνεται. Εχουμε όμως κι ένα δύσκολο έργο, με την έννοια ότι θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα καινούργια».

Νέα φιλικά μετά το σημερινό θα γίνουν με Δήμητρα (5/9 εκτός έδρας), Αγία Παρασκευή (12/9 εντός), Αγία Αννα (15/9 εντός), ΓΣ Αλμυρού (19/9 εκτός), μέσα από τα οποία ο κ. Μπακάλης θα προσπαθήσει να ενσωματώσει τους νέους παίκτες, που θα έρθουν στην ομάδα από δω και πέρα.

Γιάτσιος: «Μεγάλη τιμή»

Ο πρόεδρος του Ρήγα Φεραίου, Κωνσταντίνος Γιάτσιος, σε δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τη σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ Β’ επισημαίνει: «Με την AEK έχουμε παραδοσιακές σχέσεις. Είναι η 3η φορά που μας επισκέπτεται. Είναι μεγάλη τιμή για τον Ρήγα Φεραίο μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας να παρευρίσκεται στο Βελεστίνο. Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά τους διοικούντες την ΑΕΚ, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας για φιλικό, η οποία επιβεβαιώνει τις πολύ καλές σχέσεις που υπάρχουν από το 2014».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου