ΤΟΠΙΚΑ

Τελειώνει με την ενίσχυση και με Χάϊντουτσεκ ο Ολυμπιακός

τελειώνει-με-την-ενίσχυση-και-με-χάϊντ-851206

Όλο και πιο κοντά στην απόκτηση της λεγόμενης δοκιμασμένης λύσης βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που σήμερα έχει φιλικό παιχνίδι με τον Θερμαϊκό. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τελειώνουν με τα μεταγραφικά και ο 25χρονος Πολωνός μέσος, Πάβελ Χάϊντουτσεκ, που πέρσι αγωνίστηκε στην ΑΕ Γιάννενα πραγματοποιώντας μια εξαιρετική χρονιά είναι η δοκιμασμένη λύση για τον προπονητή Κώστα Σταματίου. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού φαίνεται να έχει δώσει το “πράσινο φως”, θεωρώντας εξαιρετική την περίπτωση του με δεδομένο κιόλας ότι αν αποκτηθεί δε θα πιάνει θέση ξένου, καθώς θα αγωνίζεται ως κοινοτικός.
Ο παίκτης έπαιξε δυο χρονιές στην ΑΕ Γιάννινα και σε 49 ματς σκόραρε 6 φορές τις 4 με φάουλ, ενώ η μονή δυσκολία στη μεταγραφή του είναι πως βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων, αφού τον ήθελε η Καλαμαριά και τώρα Πανθρακικός, Καλαμάτα και Καρδίτσα
Πάντως, ενώ σήμερα υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό στο Βέρμιο με τον Θερμαϊκό δεν αποκλείεται ίσως την τελευταία στιγμή να φθάσουν εκεί κάποιοι ξένοι, αφού οι μάνατζερ τους έχουν πει ότι θα έχει ο Ολυμπιακός την ευκαιρία να τους δει, αλλά δεν έχουν δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία . Από τους παίκτες που έχουν προταθεί ενδιαφέρον υπήρξε, αν δεχτούν τη δοκιμή για τον Βραζιλιάνο επιθετικό Γκέλσον, που έπαιζε στην Ακαντέμικα , για το Σέρβο Μάτιτς , το Σενεγαλέζο Γκουντζάμπι, το Βραζιλιάνο Ουέλινγκτον, ενώ τελευταία ακούστηκε ότι πιθανόν να έρθουν και δυο Αργεντινοί.
Όσον αφορά στο αν η ομάδα θα χρειασθεί και περαιτέρω ενίσχυση, ο Κώστας Σταματίου βλέποντας και την πορεία της προετοιμασίας τονίζει: “Και τώρα είμαστε καλά, αλλά αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό, κάτι έτοιμο, κάτι που να κάνει τη διαφορά, δε θα πούμε όχι… Αν πρόκειται για ξένο που δεν έχει παίξει στη χώρα μας θα τον δούμε στην πράξη και με δοκιμή Κάποιοι παίκτες ξένοι λέγεται ότι θα έρθουν στο Βέρμιο για να δοκιμασθούν και να δείξουν την αξία τους, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει κάποιος ”, αναφέρει ο προπονητής του Ολυμπιακού, που εξ αρχής είχε τονίσει ότι δε θα αποκτηθεί ξένος, πριν ο ίδιος σχηματίσει άποψη, βλέποντάς τον να αγωνίζεται, ενώ σίγουρα λέει ναι στην απόκτηση του Πάβελ Χάϊντουτσεκ, τον οποίο γνωρίζει καλά .
Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει από το αθλητικό Κέντρο Αχίλλειον στον Άγιο Παύλο Ημαθίας, που είναι σε υψόμετρο 1269 μ. ,στο Βόλο στις 14 Αυγούστου και όλο αυτό το διάστημα εκτός από τη φυσική κατάσταση ο προπονητής Κώστας Σταματίου θα αφιερώσει αρκετό χρόνο στην τακτική και στο μοντάρισμα της ομάδας.
Σήμερα οι ερυθρόλευκοι κλείνουν εβδομάδα με διπλές και τριπλές προπονήσεις και τον προπονητή Κώστα Σταματίου να δείχνει ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των παικτών.
“Σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας το μεγαλύτερο κομμάτι αφιερώνεται στη φυσική κατάσταση, ενώ στο γήπεδο δουλεύουμε την τεχνική και την τακτική, ώστε να μονταριστεί καλύτερα η ομάδα, ενώ γενικότερα αυτό το 15νθημερο θα μας βοηθήσει να γίνουμε ομάδα”, δηλώνει από το Βέρμιο ο Κώστας Σταματίου, που δεν έχει προβλήματα εκτός του Δημήτρη Ακπαρίδη, που ήταν ο άτυχος της ομάδας και λόγω τραυματισμού δεν ακολούθησε τη βολιώτικη αποστολή, ενώ και χθες, όπως και τη Δευτέρα, προπονήθηκε μόνος προληπτικά ο Θοδωρής Πακάλτσης λόγω μικροπροβλήματος.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται 26 ποδοσφαιριστές και ο Κ. Σταματίου πιστεύει ότι έχει για όλες τις θέσεις τις εναλλακτικές λύσεις, με το μοντάρισμα να αρχίζει με την έναρξη των φιλικών.

Με ΑΕ Γιάννινα την Κυριακή 12/8
Μετά το σημερινό φιλικό με τον Θερμαϊκό ο Ολυμπιακός, μεθαύριο Παρασκευή θα παίξει στο Βέρμιο και με την Κυπριακή ομάδα Α.Ε. Λακαταμιάς και την ερχόμενη Κυριακή 12/8 αντίπαλος των ερυθρολεύκων θα είναι η ΑΕ Γιάννινα που και αυτή βρίσκεται στην Κουτσούφλιανη και στην ομάδα δοκιμάζεται και ο 22χρονος βορειοηπειρώτης μέσος Γιώργος Δήμα, που στο παρελθόν ανήκε στον Ολυμπιακό Βόλου.
Με την επιστροφή στο Βόλο για την Παρασκευή 17 Αυγούστου έχει κλειστεί δυνατό φιλικό με τη Λάρισα στο Πανθεσσαλικό. Επίσης, στις 22/8 οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με τον Εθνικό Κατερίνης στο Βόλο.
Στις 25

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου