Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Εναρξη προπονήσεων για την ακαδημία του Βόλου

εναρξη-προπονήσεων-για-την-ακαδημία-τ-856526

Ανανέωση πραγματοποιείται στις υποδομές του Βόλου, όπου προπονητές είναι οι Κουκουβίνος Ντένης (Κ14), Τσούρικας Κων/νος (Κ13), Αγραφιώτης Φώτης (Κ12), Πατσιαούρας Γιάννης (Κ11), Νατσικόπουλος Θανάσης (Κ16), Δεληογλάνης Κώστας (Κ7), Καλαϊτζίδης Χρήστος (Κ10), Ροτζέριο Μάρτινς (Κ9 &Κ8), Τσιντζιλώνης Αποστόλης (τερματοφύλακες), Τσιρδάνη Κατερίνα (κορίτσια).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου: «Έτοιμοι για επιστροφή στο γήπεδο είναι οι μικροί αθλητές του Βόλου, αφού στις 31/8 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση όλων των τμημάτων της ακαδημίας. Οι προπονητές καλωσόρισαν τα παιδιά, τους μοίρασαν προγράμματα προπονήσεων και ετοιμάζονται με ανυπομονησία για την έναρξη των προπονήσεων σήμερα Δευτέρα 5/9.

Οι υπεύθυνοι της ακαδημίας δίνουν μεγάλη βάση στα τμήματα υποδομών και γι’ αυτό τον λόγο επιλέχθηκαν φέτος 10 προπονητές.

Όλοι οι αθλητές έδειξαν ανυπόμονοι για την επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και αποφασισμένοι, ώστε να δουλέψουν όσο περισσότερο μπορούν μαζί με τους προπονητές τους για να είναι έτοιμοι τη νέα αθλητική σεζόν.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Καλούνται όσα παιδιά ηλικίας 6-16 χρόνων θέλουν να εγγραφούν στα τμήματα της ακαδημίας του συλλόγου που λειτουργούν με επαγγελματικά πρότυπα, να απευθύνονται στα κάτωθι τηλέφωνα:

-Γραμματεία: Ντάκης Αλέκος (6974353403),

-Υπεύθυνος Οργάνωσης Ακαδημίας: Δαλούκας Αντώνης (6932387407),

-Διεύθυνση ομάδων-τμημάτων: Καπουρνιώτης Μιχάλης (6936578196)».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου