ΤΟΠΙΚΑ

Στο Δημαρχείο του Βόλου οι επικεφαλής της “Εθνικής Δημιουργίας“

στο-δημαρχείο-του-βόλου-οι-επικεφαλής-874418

Στο Δημαρχείο του Βόλου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου κ. Αχιλλέα Μπέου και των επικεφαλής της “Εθνικής Δημιουργίας”. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης πραγματοποιούν περιοδεία στη Θεσσαλία με πρώτο σταθμό το Βόλο.

Στη διάρκεια της συζήτησης που έγινε σε ένα πολύ καλό κλίμα, αντάλλαξαν απόψεις για το γενικότερο πολιτικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα, ενώ βεβαίως εστίασαν και στα θέματα της αυτοδιοίκησης. Από πλευράς του κ Μπέου τέθηκαν βασικά θέματα που απασχολούν την πόλη του Βόλου.

Ο κ. Μπέος καλωσόρισε τους επικεφαλής της παράταξης στον Βόλο και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους να μπουν στη Βουλή, τονίζοντας ότι όσο ευρύτερη είναι η εκπροσώπηση των πολιτών τόσο καλύτερα για τη Δημοκρατία και τη χώρα. Ο ίδιος σημείωσε ακόμα με έμφαση τον ανεξάρτητο και ακομμάτιστο χαρακτήρα της αυτοδιοικητικής του παράταξης.

Ιδιαίτερα ο κ. Μπέος έθεσε το θέμα της επαναχάραξης της χερσαίας ζώνης του λιμανιού και της απόδοσης των εκτάσεων που η πόλη διεκδικεί, αίτημα που οι επικεφαλής της “Εθνικής Δημιουργίας” δήλωσαν ότι θα στηρίξουν, ενώ τάχθηκαν υπέρ της κατασκευής των δίδυμων κόμβων στη Νέα Ιωνία, αποδεικνυόμενοι γνώστες των προβλημάτων που η κ. Γεωργίου και η υπηρεσία της δημιουργούν στην πόλη.

Οι επικεφαλής της “Εθνικής Δημιουργίας” σε δηλώσεις τους αμέσως μετά τη συνάντηση ανέφεραν, μεταξύ άλλων:

“Ήρθαμε σε ένα επιτυχημένο Δήμαρχο, όπου έχουμε ένα παράδειγμα ότι όταν λειτουργείς με το δίδυμο, όπως λέει ο Θάνος Τζήμερος “πρόβλημα – λύση” τι θετικά αποτελέσματα για τους πολίτες μπορείς να φέρεις. Και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο κι εμείς θέλουμε να πολιτευτούμε” είπε ο Φαήλος Κρανιδιώτης..

Ο κ. Τζήμερος τόνισε ότι η πατρίδα του έχει μεταμορφωθεί επί δημαρσχίας Μπέου. “Είναι ένα παράδειγμα πως μπορείς να κάνεις δουλειά απαλλαγμένος από ιδεολογίες, ιδεοληψίες, κομματικές σημαίες, ξέροντας τι χρειάζεται η πόλη και πράττοντας ανάλογα”.

Τέλος, ο κ. Μπογδάνος ανέφερε: “Οι πολιτικές μας μας είναι οικονομικά φιλελεύθερες, δεν είμαστε του επιδόματος και της σοσιολδημοκρατίας, είμαστε των χαμηλών φόρων και επίσης είμαστε των γενικών χαρακτηριστικών του Δήμου Βόλου. Ανεξάρτητοι και δυναμικοί. Δεν ορρωδούμε προ ουδενός, ό,τι έχουν να πούμε το λέμε καταπρόσωπα και ζητάμε από τους Ελληνες πολίτες όχι να σκεφθούν αν μας συμπαθούν ή όχι, αλλά αν είμαστε συνεπείς”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου