Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Τους «κοψοχόλιασε» ο Ρομέρο, ισοπαλία για Βόλο

τους-κοψοχόλιασε-ο-ρομέρο-ισοπαλία-54141

Από τα παιχνίδια που το σκορ περνά σε δεύτερη μοίρα και σε πρώτη η υγεία ενός ποδοσφαιριστή ήταν το σημερινό που έγινε στη Νίκαια ανάμεσα στο Ιωνικό και τον Βόλο για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ 1.

Ο κεντρικός αμυντικός των φιλοξενούμενων, Φράνκο Ρομέρο, στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης έπεσε άτσαλα στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις του, έχοντας πρόβλημα και στον αυχένα, ενώ του γύρισε κια η γλώσσα, μετά από εναέρια διεκδίκηση μέσα στην περιοχή του Βόλου, κάνοντας άπαντες να τρομάξουν.

Αστραπιαία ο διαιτητής Γκορτσίλας κάλεσε το ιατρικό τιμ του αγώνα και τελικά μετά από επτά λεπτά και με τη σημαντική βοήθεια του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ιωνικού, Χρήστου Δάρα, ο Ουρουγουανός αμυντικός ανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου είχε άριστη επικοινωνία με το περιβάλλον, ενώ υποβλήθηκε σε μία σειρά από εξετάσεις, έχοντας ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία, όπως ενημέρωσε επίσημα και η ΠΑΕ Βόλος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Βόλος στο δεύτερο παιχνίδι του στα πλέι άουτ πήρε παλικαρίσια ισοπαλία, αφού έμεινε πίσω με 2-0, αλλά ισοφάρισε στο τελικό 2-2 στην τρίτη ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων φέτος.

Ο Βόλος δέχτηκε γκολ απ’ τα αποδυτήρια, καθώς μόλις στο 3’ ο πρώην παίκτης του Βαγγέλης Μάντζης μετά το τέρμα που είχε σημειώσει στο 1-1 του Πανθεσσαλικού, «κάρφωσε» και πάλι τους κυανέρυθρους και μάλιστα δεν έμεινε μόνο σ’ αυτό, αφού στο 52’ έδωσε και αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στην πρώτη περίπτωση με άλμα στο ύψος της μικρής περιοχής και κεφαλιά σημείωσε το 1-0, ενώ στη δεύτερη βρήκε δίχτυα με άψογο αριστερό πλασέ στο αριστερό παραθυράκι. Και στις δύο φάσεις την ασίστ έδωσε ο Αοσμαν.

Ο Βόλος όμως έβγαλε αντίδραση και σ’ αυτό βοήθησε η διπλή αλλαγή του Κώστα Μπράτσου, ο οποίος έριξε στο ματς τους Μεταξά και Ρεγκατέν. Στο 66’ με φοβερό αριστερό σουτ από θέση μέσα δεξιά εκτός περιοχής στο δεξί παραθυράκι ο Φερνάντες μείωσε σε 2-1 και στο 71’ ο Φαν Βέερτ με εύστοχο πέναλτι μετά από χέρι του Μύγα μέσα στην περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, ο Ολλανδός μπορούσε να κάνει και την ολική ανατροπή στο 85’, όταν βγήκε στο τετ-α-τετ μετά την μπαλιά του Ρεγκατέν, με τον Χουτεσιώτη να τον νικά με τα πόδια. Ετσι, το 2-2 έμεινε έως το φινάλε.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Ρομαό, Κάνιας, Ντάλσιο, Λένις (84’ Βαλέντε-91’ Τσιριγώτης), Άοσμαν (76’ Πλατέλλας), Μάντζης (76’ Τουράμ)

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Φεράρι, Γκιουλέν, Ρομέρο (25’ λ. τρ. Ρίνερ), Μπαριέντος, Νίνης (54’ Μεταξάς), Πουρίτα (54’ Ρεγκατέν), Φερνάντες, Μπαρτόλο (77’ Ροσέρο), Φαν Βέερτ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου