Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Μόνο κάτοχοι διαρκείας στους αγώνες του Βόλου

μόνο-κάτοχοι-διαρκείας-στους-αγώνες-τ-151671

Μόνο κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στα ματς έδρας που απομένουν θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Βόλου, όπως ανακοίνωσε η κυανέυρθρη ΠΑΕ. Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι στους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες του Βόλου, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, ΔΕΝ θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια αγώνα και δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Το ίδιο θα ισχύσει και μετά το πέρας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, είτε η ομάδα μας μετέχει στα play off είτε στα play out.

Για το λόγο αυτό, και προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι φίλοι της ομάδας μας δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, από αύριο θα κυκλοφορήσουν mini εισιτήρια διαρκείας τα οποία θα τιμώνται 75 ευρώ, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες του Βόλου.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθεύονται τα mini εισιτήρια διαρκείας από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ. και Σάββατο από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου