ΤΟΠΙΚΑ

Αλ. Μεϊκόπουλος: Μόνιμες προσλήψεις στον  δήμο Βόλου  

αλ-μεϊκόπουλος-μόνιμες-προσλήψεις-σ-403351

Να προχωρήσει σε μόνιμες προσλήψεις στο Δήμο Βόλου σύμφωνα με τις ανάγκες που υπάρχουν τόσο στις διοικητικές, όσο και στις τεχνικές υπηρεσίες, αλλά και να προβεί σε άμεση στελέχωση όλων των δήμων της Μαγνησίας, ζητά με ερώτησή του από τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Σύμφωνα με τον βουλευτή, ήδη από την άνοιξη μέχρι και το καλοκαίρι, έχουν υποβάλλει ήδη αίτηση για συνταξιοδότηση μόνο στον Δήμο Βόλου 80-90 εργαζόμενοι, αριθμός ιδιαίτερα υψηλός και ο οποίος αναμένεται να αυξηθεί μέχρι το τέλος του έτους.

«Οι επερχόμενες συνταξιοδοτήσεις σε συνδυασμό με τα υπάρχοντα κενά, δημιουργούν επιτακτικές ανάγκες μόνιμων προσλήψεων στο Δήμο. Όλοι οι τομείς, οι υπηρεσίες πρασίνου, καθαριότητας, τεχνικών υπηρεσιών, άλλα και οι διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου, έχουν ανάγκη περαιτέρω στελέχωσης σύμφωνα με το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας που εκτιμά ότι σε επίπεδο Μαγνησίας υπάρχει άμεση ανάγκη για τουλάχιστον 200 μόνιμες προσλήψεις στους οκτώ ΟΤΑ», συμπληρώνει ο κ. Μεϊκόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου